BAL’da 2 ileri1 geri

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor sezonun 22. hafta maçlarını oynadı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor sezonun 22. hafta maçlarını oynadı.  Karapınar Belediyespor sahasında yine kaybederken diğer 2 temsilcimiz ise haftayı galibiyetle kapattı.

ÇUMRA DEPLASMANDA KAZANDI
Çatalhüyük Çumra Belediyespor deplasmanda Kayseri Talasgücü’nü 3-0 gibi net bir skorla yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Kırmızı-yeşilli ekip bu galibiyetle puanını 34 yaptı ve sıralamada Sarayönü Belediyespor’un önünde kalmaya devam etti. Çumra’da hedef ligi Sarayönü Belediyespor’un üzerinde bitirerek Play-Out maçı oynamamak.

SARAYÖNÜ’NE OSMANİYE MORALİ
Ligde Play-Out oynamamak için Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile yarışan Sarayönü Belediyespor sahasında Osmaniyespor 2011 takımını 5-1 gibi farklı bir skorla yendi. Yeşil-siyahlı ekip aldığı skorla adeta kötü geçen günlerin acısını çıkardı. Çumra’nın kazandığı haftada kazanan Sarayönü Belediyespor da puanını 34 yaptı ve takibini sürdürdü.

KARAPINAR YİNE AYNI
Bu sezon ilk defa  ligde mücadele eden Karapınar Belediyespor istediğini bir türlü bulamadı. Küme düşmesi kesinleşen Yeşil-siyahlı ekip verdiği prestij mücadelesinde de başarısız oluyor. Karapınar Belediyespor sahasında oynadığı 22. hafta maçında Karaman Belediyespor’a 1-0 yenildi.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri