BAL takımları evinde terleyecek

Konyaspor ve Şekerspor alt yapı takımları bugün Ankara takımlarına karşı sınav verecek.

Konyaspor PAF takımı deplasmanda, her iki BAL takımı da Konya’da galibiyet arayacak. Ligde, orta sıralarda yer alan ve üst takıma oyuncu yetiştirilmesi hedeflenen Konyaspor PAF takımı, bugün ligin güçlü ve alt yapıya önem veren takımlarından Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs stadındaki maç saat 9.30’da başlayacak.

Ligde son 4 maçta 3 yenilgi ve bir beraberlik alan, ancak 26. hafta da Hacettepe’yi yenerek yeniden yaşama dönen ve moral kazanan yeşil-beyazlı gençler, Ankara’ya bugün menajer Remzi Ay yönetiminde gidecekler ve Star-Gap otelde kampa girecekler. Ankara deplasmanından da puanla dönmeyi amaçlayan yeşili-beyazlı gençlerde: kırmızı kart cezalısı Eşref ile sakat oldan Özgür, Ömer ve Burak büyük bir olasılıkla forma giyemeyecekler. Alt yapı sorumlusu Salih Eken, iyi hazırlandıklarını, eksiklere rağmen Gençlerbirliği’nden puan alacaklarına inandığını söyledi. 
Konyaspor ve Şekerspor BAL takımları ise haftayı iç sahada geçirecekler. Ligde kalan iki maçlarını da kazanarak perdeyi üst sıralarda bitirmeyi amaçlayan temsilcilerimiz, hazırlıklarını dün tamamlayarak dinlenmeye çekildiler. Konyaspor BAÜL takımı, bugün Bugsaş’ı konuk edecek. Cumhuriyet sahasındaki maç saat 13.30’da başlayacak. Bu maçtan önce ise, saat 11.30’da Şekerspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecekler. Takımlarımızda sakat ve cezalı futbolcu yok.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri