BAL Liginde Konya takımları sessiz

Geçtiğimiz sezon ilk kez kurulan Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Liginde Konya temsilcileri sessizliğini koruyor
Geçtiğimiz sezon ilk kez kurulan Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Ligi’nde Konya temsilcileri sessizliğini koruyor 7. Grupta tek merkez takımı Selçuklu Belediyespor, ikinci yarıya sadece bir hafta kalmasına rağmen hiçbir oyuncu almadı. Mavi-beyazlılar, yoluna takviye yapmadan devam edecek. Sezona futbolcu almadan giren, bunun sonucunda da ilk yarıda aldığı sonuçlarla ateş çemberi içerisinde gezinen Beyşehir Belediyespor’da ise ağızları bıçak açmıyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak için önemli bir çaba göstermeyen ve sessiz kalan yöneticiler, transferde de aynı gizlilik içinde çalışıyor. Ancak takıma takviyenin yapılıp yapılmayacağı konusu ise belirsizliğini koruyor.
SARAYÖNÜ’NDE TEMPO YÜKSEK
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor devre arası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezonun ikinci devresine 22 Ocak’ta deplasmanda Selçuklu Belediyespor ile oynayacağı maçla başlayacak olan yeşil-siyahlılarda moraller yüksek. Takımda her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart” İkinci devre hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görme fırsatı bulduk. Liglerin başlayacağı tarihe kadar eksiklerimizi gidererek sezonun ikinci yarısına sorunsuz başlamayı hedefliyoruz” dedi.
Bu üç takımın Bölgesel Lig’e hangi hedef veya amaç doğrultusunda katıldığı, şu ana kadar pek anlaşılamadı. Geçtiğimiz sezon yanlış politikalar yüzünden ligden düşen, hatta birisi kapısına kilit vuran iki temsilcimiz gibi bu sezonki temsilcilerimizin de ne yapmak istediği pek anlaşılamıyor. Sağlam kaynaklardan edinilen bilgilere göre ikinci yarı için takviye yapmayı planlayan Beyşehir Belediyespor’un takviye yapmadığı, Selçuklu Belediyespor’un asla böyle bir tasarrufta bulunmayacağı ve Sarayönü Belediyespor yönetiminin de basınla arasının açık olduğu, o nedenle hiçbir açıklamada bulunmadığı söyleniyor.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri