BAL Liginde Konya derbisi

Sarayönü Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği hafta sonu Sarayönünde karşı karşıya gelecek.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği hafta sonu Sarayönü’nde karşı karşıya gelecek.  Diğer temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise evinde Manavgat Evrensekispor’u konuk edecek.
Bu sezon ilk defa uygulamaya konulan ligde istenileni veremeyen Konya temsilcileri sezonun 18. maçında karış karşıya gelecek. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile büyük hayal kırıklığı yaşatan Sarayönü Belediyespor sahasında 15 hafta sonra ilk galibiyetini alan ve geçtiğimiz hafta liderlik yarışı içerisinde Toroslar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Konya Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Konya Gençlerbirliği son iki haftadır yakaladığı bu çıkışı sürdürmek isterken, Sarayönü Belediyespor ise alacağı bir galibiyetle kötü gidişini sonlandırmak istiyor. Karşılaşma öncesinde yeşil-siyahlı ekip topladığı 27 puanla 6. sırada yer alıyor. Konya Gençlerbirliği ise 12 takımın mücadele ettiği ligde 9 puanla 11. basamakta bulunuyor. Grubun bir başka Konya temsilcisi ise Çatalhöyük Çumra Belediyespor. Kırmızı-yeşilli ekip gösterdiği düşük performansla bu sezon istediğini yapamadı ve 17 maçta topladığı 13 puanla 10. sırada yer aldı. Çumra ekibi sezonun 18. hafta maçında sahasında Manavgat Evrensekispor’u konuk edecek. Manavgat temsilcisi bugüne kadar topladığı 36 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.
Bölgesel Amatör Lig 6. grupta oynanacak karşılaşmaların başlama saati 14.00.  Ligde 18. hafta maçlarının programı şu şekilde: Demre Belediyespor - Karaman Gençlerbirliği Gençlik Ve Spor, Anamur Belediyespor-Narspor,  Sarayönü Belediyespor-Konya Gençlerbirliği, Toroslar Belediyespor-68 Yeni Aksaray Akdeniz Belediyespor-Niğde Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor- Manavgat Evrenseki.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri