BAL Ligi'nde derbi heyecanı

Spor Toto BAL Ligi'nde yarın derbi heyecanı yaşanacak. Sarayönü Belediyespor evinde Akşehirspor'u ağırlarken bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor ise Kırıkkale'ye konuk olacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta 3.hafta maçlarına çıkacak temsilcilerimiz karşılaşmaların hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanlarla tamamlayacak. Yarın Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor evinde Akşehirspor'u ağırlarken Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a konuk olacak.İki mücadele de saat 15.00’te başlayacak. Sarayönü Belediyespor – Akşehirspor maçını hakem Tuğba Üçüncü yönetirken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor – Karapınar Belediyespor maçını ise hakem Berkan Çetin yönetecek.

RAKİP GÜÇLÜ KIRIKKALE

4 yıl aranın ardından çıktığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Karapınar Belediyespor'da moraller yerinde.Geçtiğimiz haftasonu evinde ağırladığı Anadolu Üniversitesi'ni 3-1 mağlup eden yeşil-siyahlılar yarın deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'a konuk olacak. Saat 15.00’te başlayacak mücadele Başpınar Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Berkan Çetin yönetecek.Hüseyin Yücesu'nun öğrencileri güçlü rakibi karşısında en kötü beraberlikle ayrılıp ligdeki gidişatını sürdürmek istiyor.

SARAYÖNÜ TELAFİ PEŞİNDE

Yarın ligin 3.haftasında Konya derbisi oynanacak. Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor 3 puan için sahaya çıkacak. Ligin 1.haftasını bay geçen ve ilk maçını geçtiğimiz hafta Karaman Belediyespor ile çıktığı maçta oynayan Sarayönü Belediyespor lige istediği gibi başlayamadı. Rakibine 1-0 mağlup olan Sarayönü Belediyespor pazar günü oynayacağı Akşehirspor maçı ile aldığı yenilgiyi telafi etmek istiyor.

AKŞEHİR'DE HEDEF SERİ

Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak Akşehirspor'da ise moraller yerinde. Nasreddin Hoca Stadyumu'nda ağırladığı güçlü rakibi Sandıklıspor'u 2-1 mağlup eden Cenap Taner'in öğrencileri pazar günü Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar Sarayönü Belediyespor'u yenerek seri yakalamak istiyor.

9.RANDEVU

Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor yarın 9.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 8 kez karşı karşıya gelen iki ezeli rakibin mücadelesinde 4 kez Sarayönü Belediyespor kazanırken 2 maçı ise Akşehirspor kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Tuğba Üçüncü yönetecek. Maç ise Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri