BAL için sahadalar

Selçukspor ile Akşehirspor Play Out baraj mücadelesinde bugün Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi kazanan gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Akşehirspor ile Konya Süper Amatör'de sezonu 2.sırada tamamlayan Selçukspor, Play Out mücadelesinde karşı karşıya gelecek.Mücadeleyi kazanan takım gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek. Bugün saat 15.00'de oynanacak Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Ankara bölgesinden hakem Burak Özcan yönetecek. Burak Özcan'ın yardımcılıklarını ise; Recep Yıldırım, Vural Gül ve Özel Güngör yapacak.

YENİLİRSE LİGDEN DÜŞECEK

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta Konya'yı temsil eden 3 takımdan biri olan Akşehirspor, statü gereği Konya Süper Amatör Lig'i ikinci sırada tamamlayan Selçukspor ile karşı karşıya gelecek. Akşehirspor, maçı kazanması halinde 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek. Akşehirspor'un yenilmesi halinde ise Süper Amatör'e düşerek gelecek sezon Konya Süper Amatör'de mücadele edecek.

YENERSE BAL'DA

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan ve geriden gelen rakibi İhsaniye Gençlerbirliği'ne Süper Amatör'de şampiyonluğu kaptıran Selçukspor, Süper Amatör'ü ikinci sırada bitirdi. Statü gereği Bölgesel Amatör Lig'de sıralamada Konya takımlarından ikinci sırada olan Akşehirspor ile Play Out oynamaya hak kazanan Selçukspor, bu maçı kazanması halinde 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden 3 takımdan biri olacak.

AKŞEHİRLİLER AKIN EDECEK

Bugün saat 15.00'de Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Selçukspor ile Akşehirspor arasında oynanacak olan Play Out maçına Akşehirliler'in yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Akşehirspor'un hem evinde hem de deplasmanda oynadığı müsabakalarda takımını yalnız bırakmayan Kırmızı Sokak Taraftar Grubu, bu maçta da kendilerine ayrılan bölümü doldurması bekleniliyor.

3.TAKIM BUGÜN BELLİ OLACAK

Bölgesel Amatör Lig'de gelecek sezon Konya'yı temsil edecek 3.takım bugün belli olacak.Bugün oynanacak Selçukspor ile Akşehirspor arasında oynanacak maçı kazanan gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek 3.takım olacak. Süper Amatör'ü birinci bitirerek şampiyon tamamlayan İhsaniye Gençlerbirliği, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'u şampiyon tamamlayan Sarayönü Belediyespor Play Off maçlarında 3.Lig'e çıkma şansını değerlendiremedi. İki kademeli oynanan Play Off maçlarında 2 mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor, 6 sezondur mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de 7.sezonda mücadele edecek.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri