BAL ekipleri yeni sezonu düşünüyor

BAL ekipleri yeni sezonu düşünüyor

BAL’ın yeni ekipleri Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor ilk defa mücadele edecekleri ligde başarılı sonuçlar almak istiyor. Geçtiğimiz sezon Amatör Küme Süper Grupta kıyasıya bir zirve yarışı içerisine giren Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor yeni sezon için hedefli takımlar yapmak için kolları sıvadı. İki Konya ekibi BAL’da yine birbirlerine rakip olacak.  Geride kalan sezonda Amatör Küme Süper Grubu şampiyon olarak tamamlayan ve Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Beyşehir Belediyespor, bu ligde başarılı olmak için güçlü bir ekip kurmaya hazırlanıyor. Futbol Şube Sorumlusu Memiş Kunt, Beyşehir’e yakışır bir kadro kurmak için kolları sıvadıklarını belirtti. Kunt, “Şu anda bütçe ayarlaması yapıyoruz.

Geçtiğimiz sezon namaglup şampiyon olan kadromuzu koruduğumuz gibi, Beyşehir’e layık oyuncuları kadroya katacağız. Araştırmalarımız sürüyor. Haziran ayı sonuna kadar gerekle takviyeleri yapıp, lig hazırlıklarına başlayacağız. Bizim hedefimiz BAL Ligi’nde şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmektir. Artık kademe kademe ilerlememiz gerektiğini düşünüyoruz. Beyşehir üst liglerde oynamayı kesinlikle hak ediyor. Transfer çalışmalarımız dışında, mevcut sahanın bakım ve onarımını da sezon başlayıncaya kadar tamamlayacağız. Ayrıca futbolcuların kamp yapabilecekleri bir yeri de yetiştirme çabası içerisindeyiz. Beyşehir Belediyespor, oynadığı futbolla zevk vereceği gibi, alacağı sonuçlarla da istediğini elde edecektir. Takıma Belediye Başkanımız büyük destek veriyor” dedi.

Yeni sezonda BAL Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan takımlardan Selçuklu Belediyespor, transfer çalışmalarına başladı. Pahalı oyuncular yerine, takıma uyum sağlayacak kaliteli oyuncular almayı hedeflediklerini belirten mavi-beyazlı takımın antrenörü Zekeriya İğdeli, “Bizim amacımız az parayla, kaliteli bir takım kurmaktır. Özellikle genç oyuncular üzerinde duruyoruz. BAL Ligi’ndeki ilk sezonumuzda şampiyonluktan ziyade kalıcı olmak istiyoruz. Altyapıdaki oyuncularımızla ve yaz okuluyla çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz sezonki başarılı kadromuzu bozmaya niyetimiz yok ama, gitmek isteyen olursa da önünü kesmeyiz. Mevcut kadroyu bozmayıp, dört ya da beş iyi oyuncu alabildiğimiz takdirde, hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımızı düşünüyorum. Ancak şurası kesin ki, Selçuklu Belediyespor Konya’yı BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil edecektir. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Tesis sorunu olmayan tek takım olmak da, büyük bir avantaj. İnşallah istediğimizi yapar ve lige güçlü kadroyla girip iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri