BAL 3'te 3'le başladı

Bölgesel Amatör Ligde 2012-2103 sezon geçtiğimiz hafta oynana maçlarla başladı. Bu ligde 5. grupta mücadele eden Konya takımları ilk haftayı galibiyetle kapatarak lige iyi başlangıç yaptı

Bölgesel Amatör Ligde 2012-2103 sezon geçtiğimiz hafta oynana maçlarla başladı. Bu ligde 5. grupta mücadele eden Konya takımları ilk haftayı galibiyetle kapatarak lige iyi başlangıç yaptı

Bölgesel Amatör Ligde sezon başladı. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçlarda 5. grupta mücadele eden Konya takımları Selçuklu Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor ilk haftayı galibiyetle kapatarak lige iyi başlangıç yaptı. Selçuklu Belediyespor deplasmanda Adana Gençlerbirliğini 2-1'le geçerken ilk maçlarını evlerinden oynayan Çatalöhüyk Çumra Belediyespor Toroslar Belediyespor'u 3-1, Sarayönü Belediyespor ise Alpin Pozantı'yı 2-1'le geçerek sezona galibiyetle başlangıç yaptı.

ADANA GENÇLERBİRLİĞİ: 1 SELÇUKLU BELEDİYESPOR: 2

Bölgesel Futbol Amatör Lig 5. Grup’taki tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, büyük ölçüde yenilenen kadrosuyla iddialı Adana Gençlerbirliği’ni sezonun ilk haftasında deplasmanda 2-1 mağlup ederek üç puanla lige merhaba dedi. Maçın ilk yarısında rakibi karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan mavi-beyazlılar, 17. dakikada tecrübeli oyuncusu Çağdaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrası Adana ekibini iyiden iyiye bunaltan temsilcimiz, bu kez de 23. dakikada Yusuf’un attığı golle 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda skoru koruma çabasına düşen Selçuklu Belediyespor iyi kapandı, ancak 85. dakikada Özgür’ün ayağından gelen gole engel olamayınca skor 2-1 oldu. Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve müsabakayı 2-1 kazanan Selçuklu Belediyespor, Konya’ya üç puanla döndü.

Sarayönü Belediyespor'a Alpin Pozantı karşısında galibiyeti getiren goller ise Mustafa Yurdakul ve Oğuz Gürbulak'tan geldi. Sarayönü ekibi bu galibiyetle lige moralli başladı. Çatalhöyük Belediyespor ise sahasında Toroslar Belediyespor'u konuk etti. Kırmızı-yeşilli ekip rakibini 3-1 gibi farklı bi skorla geçti. Çumra'nın golleri Serkan(2) ve Bekir'den geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri