Bakkal: Oyuncularımı kutluyorum

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Saha da iyi duruş sergileyen, yürekli oynayan oyuncularımız kutluyorum" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ortaya konulan oyundan memnun olduğunu söyledi.

Takımın mücadelesinin ve oyun disiplininin çok iyi olduğunu vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:

"Maçın ilk devresinde dönen bütün topları alan ve atağa çıkmayı düşünen bir Konyaspor vardı. Rüzgarı arkamıza almanın da avantajı vardı ama yürekli oynadık. Cesaretli oynayan bir oyuncu grubu vardı sahada. Disiplinden hiç kopmayan... Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftar coşkusuyla birlikte bu duruş çok iyi oldu. Maçın ikinci devresinde rüzgarın da etkisi vardı. Karşıdan esiyor. Kötü bir hava vardı ama yine dengeli oynadık. Birkaç pozisyon verdik ama normal diye düşünüyorum. Sahada iyi duruş sergileyen, yürekli oynayan oyuncularımızı kutluyorum."

Bakkal, ligde son 7 haftaya girdiklerini, alınan her puanın çok önemli olduğunu, Galatasaray'dan alınan bir puanın da önem taşıdığını dile getirdi.

Bakkal, "Galatasaray'ı nasıl buldunuz" sorusuna, "Bugün dirençli bir Galatasaray vardı. Açıkçası ben biraz daha kötü bekliyordum. İkinci bölgeyi iyi kapattık. Önde üretken olsak daha iyi skor alabilirdik bugün" yanıtını verdi.

Futbolcu Ali Turan ise altı sıralardan kurtulmak adına çok önemli 1 puan aldıklarını, en iyi şekilde mücadele etmeyi sürdüreceklerini aktardı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri