Bakkal geldi, Gekas şehri terk etti iddiası!

Torku Konyaspor yönetiminin Uğur Tütüneker'in yerine Mesut Bakkal'ı göreve getirdiğini açıklaması golcü futbolcu Theofanis Gekas'ın şehri terk etmesine neden oldu. Ancak Konyaspor bu haberleri yalanladı.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, görüşmeler sonucu tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti. Açıklamada ayrıca Öten, Mesut Bakkal ile yarın resmi sözleşme imzalanacağını da ifade etti. Bu gelişmelerin ardından Torku Konyaspor'un golcüsü Theofanis Gekas'ın Konya şehrini terk ettiği iddia edildi.

BAKKAL VE GEKAS KAVGALIYDI

Daha önce Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğünü yapan Mesut Bakkal, o dönem Akhisar Belediye'de forma giyen Gekas için, oynanan bir maç sonrasında, "O ukalanın teki. Ben Gekas diye birini tanımıyorum. Böyle adamlara bu ülkede forma verilmemeli." diyerek tepki göstermişti.

Yunan golcü ise teknik direktör Mesut Bakkal'ın kendisi hakkında sakat dedikodusu çıkarttığını ve Beşiktaş'a transferini engellediğini iddia ederek, "Sakat olsam, EURO 2012’de oynayamazdım. Bunu söyleyen, adam değildir." demişti.

Mesut Bakkal'ın yarın imza atmasının ardından, Torku Konyaspor ile sözleşmesi devam eden ve şehri terk eden Gekas ile ilgili nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu. Gekas'ın yakın çevresine, "Mesut Bakkal'ın olduğu bir takımda oynamam mümkün değil. Zaten sezonun ilk yarısı da bitiyor. Ara transfer döneminde kulüp yönetimiyle görüşüp yollarımı ayıracağım." dediği iddia ediliyor.

KONYASPOR'DAN YALANLAMA GELDİ!

Torku Konyaspor Kulübü yetkilileri, Uğur Tütüneker'in  istifasının ardından anlaşılan Mesut Bakkal'ın gelişiyle golcü oyuncu Theofanis  Gekas'ın kentten ayrıldığı iddialarını yalanladı.

Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Mesut Bakkal'ın gelişiyle Gekas'ın şehri terk ettiği iddialarının asılsız  olduğunu söyledi.

Bu tür şeylerin, temiz bir sayfa açacak Torku Konyaspor'a zarar  verecek, kasıtlı haberler olduğunu ifade eden Öten, şöyle konuştu:

"Gekas'ın yeni teknik direktör Mesut Bakkal ile hiçbir problemi yok.  Hocamız dün geldiğinde kendisi ile görüştü. Hepimiz profesyoneliz. Geçmişte  yaşanan sorunlar geçmişte kaldı. Yunan golcü sadece otel deşikliği yapmak  istediğini söyledi. Biz de otelini değiştirdik. Gekas'ın şehri terk ettiği  dedikoduları yalan haberdir. Golcümüz burada. Yarın da takımla antrenmana  çıkacak."

Öten, taraftarların bu tür asılsız, kaynağı belli olmayan haberlere  inanmaması istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri