Bakkal: Çok üzgünüz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan acılı vatandaşlara da sabır dileğinde bulundu. Bakkal, “Soma’da yaşanan feci kaza bizleri derinden üzdü. Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan acılı vatandaşlara da sabır diliyorum” dedi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor oyuncusu Dede’nin futbolu bıraktığını hatırlatarak bundan sonraki yaşamında sporcuya başarı dileğinde bulundu. Bakkal yeni sezon da takımda kimin gidip kimin kalacağı ilgili soruya ise, “Hafta içi Konya’da yapacağımız toplantı sonrası kimin gidip kalacağı netlik kazanacak” şeklinde cevap verdi.

SAĞLAM: SÖYLENECEK FAZLA BİRŞEY YOK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da basın toplantısına Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan acılı ailelere ise başsağlığı dileyerek başladı toplantıya. Sağlam, “Bugün burada konuşulacak pek fazla bir şey yok Soma’da yaşanan facia hepimizi derinden üzdü. Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalan acılı ailelere ise başsağlığı diliyorum Allah sabır versin. Hayat devam ediyor. Dua etmekten başka yapacak Bir şey yok. Başta da söylediğim gibi maçla ilgili söylenecek fazla Bir şey yok. Sadece Dede futbolu bıraktı ve ülkesine dönüyor. Kendisiyle çalışmaktan büyük keyif aldığımı söyleyebilirim” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri