Bakkal Beşiktaş maçından umutlu

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal taraftar desteğini yanlarına alarak Beşiktaş maçını kazanarak hep beraber güzel bir hafta sonu yaşamak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor’da Cuma günü iç sahada oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor.  Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü  Mesut Bakkal, taraftar desteğini yanlarına alarak Beşiktaş maçını kazanarak hep beraber güzel bir hafta sonu yaşamak istediklerini söyledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, "Sivasspor ve Kasımpaşa A.Ş. karşısında alınan galibiyetlerden sonra Elazığspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor ile iç sahada oynadığımız maçlarda aldığımız istenmeyen sonuçlar biraz da olsa takımımıza olan güveni azaltmış gibi görünüyordu. Ama deplasmandaki Bursaspor galibiyeti, iç sahadaki Galatasaray beraberliğivle son maçta MP Antalyaspor'a karşı alınan1 puan zannedersem bu takıma güvenlerin boşa olmadığını ortaya çıkarttı. Biz iyi bir takımız ve her rakibi yenebilecek güçteyiz. MP Antalyaspor önünde alınan 1 puan bence sezonun en önemli puanlarından biri. Bu puan bizim önümüzdeki haftalarda çok işimize yarayacak diye düşünüyorum. Çünkü rakibimizle aramızdaki 5 puanlık farkı koruduk. Şimdi bizim geldiğimiz noktada kalan haftalarda en azından 2 galibiyet almamız gerekiyor. Diğer taraftan baktığınızda üsttekilerle 3, alttakilerle 5 puanlık fark var. Bunun bilincindeyiz" dedi.

29.haftanın açılış maçında konuk edecekleri Beşiktaş maçına da değinen Mesut Bakkal, "Beşiktaş ile çok zor bir maç oynayacağız. İnşallah rakibimizi yenerek rahatlamak istiyoruz. Bunu da hak ettiğimizi söyleyebilirim. İyi oynamaya ve pozisyon üretmeye başladık. Oyuncularımdan memnunum. Beşiktaş maçında dirençli oynayacağımızı düşünüyorum. Taraftar coşkusunu da arkamıza alıp bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah kazanıp Konya olarak hep beraber güzel bir hafta sonu geçiririz diye bekliyorum" diye konuştu.

Geldiği günden bu yana TorkuKonyaspor’a  inanılmazdestek veren taraftarlara da teşekkür eden Bakkal, "Onlarla diyaloğumuz çok iyi. Ne zaman bir çağrı yapsak bizi yalnız bırakmadılar. Aynı zamanda maç öncelerinde hiç aksatmadan otobüsü stadyum girişinde karşılama gibi bir kültür oluşturdular. Taraftarlarımız bizim en büyük destekçimiz. Bugüne kadar hiç bir şekilde olumsuz bir tezahüratta duymadım. Bu yönde hem takım olarak hem de hoca olarak şanslı olduğumu söyleyebilirim. Onlarla beraber kazanmak ve şehirle birlikte bütünleşip maçları dolu tribünler önünde oynamak ayrı bir keyif. İnşallah kalan haftalarda da destekleri aynı şekilde artarak devam eder" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri