Bakkal: Beklentilere cevap vereceğiz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Balıkesirspor maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını ve kaliteli kadrolarıyla bu sezon beklentilere cevap vermek istediklerini ifade etti.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor maçının istemedikleri bir sonuçla tamamlandığını ve o maçı unutmak zorunda olduklarını söyledi Bakkal, Balıkesirspor maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını ve kaliteli kadromuzla bu sezon beklentilere cevap vermek istediklerini ifade etti.

13-14 MAÇTA ALDIĞIMIZ 2 YENİLGİ OLDU

Mesut Bakkal, Eskişehirspor maçının belli bölümlerinde oyundan memnun kaldığını belirterek, "Beklentileri farklı olan bir takım olduk. Özellikle oyunun ilk devresinde attığımız gol, oynadığımız oyun ve girdiğimiz pozisyonlar herkes tarafından beğenildi. İyi bir takımız. İkinci devre bazı oyuncularımızın yorulması, Eskişehirspor'lu oyuncuların daha iyi oynaması, bir de yediğimiz goller beklemediğimiz bir mağlubiyeti beraberinde getirdi. Gönül isterdi ki böyle bir sonuçla başlamayalım. Maçtan sonra belki de hakem kararlarını ön plana çıkardık. Maçta biraz kötü yönetim vardı. Verilmeyen 2 golümüz var. Bunlardan en az bir tanesinin gol olduğu ve penaltının biraz ağır olduğu söyleniyor. Neticesinde maçı kaybettik. Bizim beklemediğimiz bir sonuçtu. Oynadığımız 13-14 hazırlık maçı ve oynadığımız ilk lig maçıyla beraber bu aldığımız ikinci yenilgi oldu. Ama bunu da sindirip artık önümüzdeki haftalara bakıyoruz" diye konuştu.

SAKATLARIMIZ İÇİN ARA ÇOK İYİ OLDU

'Bundan sonraki maçlarımıza iyi bir başlangıç yapma düşüncesiyle Balıkesirspor maçına hazırlanıyoruz' diyen teknik direktör Mesut Bakkal sözlerine şöyle devam etti:

"Milli takıma katılan oyuncularımız var. Sakatlarımızın iyileşmesi için milli maç arasının iyi geldiğini düşünüyorum. Bizim kaliteli bir takımımız ve iyi oyuncularımız var. Belki ilk maçta pozisyonlara girdik ama maalesef bunu sonuca yansıtamadık. İnşallah bundan sonraki haftalarda beklenen skoru ve daha canlı oyunu ortaya koyacağız. Tabii ki de üzüldük. Ama artık geriye bakmanın da bir alemi olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğiz..."

KALECİ BİZİM İHTİYACIMIZDI

Sloven kaleci transferimiz VidBelec ile ilgili de görüşlerini açıklayan teknik direktörümüz Mesut Bakkal, "Kaleci transferi bizim ihtiyacımızdı. Yerli transferi olarak biliyorsunuz Ertuğrul’u bekledik. Ama kendisi Sivasspor'a gitti. Onun için hayırlısı olur inşallah. Ama bizim kalecimiz Kaya da iyi oynuyor. Belec'in iyi bir kaleci olduğunu biliyoruz" dedi.

SELİM BEKLEYECEK

Selim Ay'ın Eskişehirspor maçında forma giymemesini de değerlendiren Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Selim benim en çok sevdiğim ve değer verdiğim oyuncularımdan biri. Ama şu an formsuz. Bekleyecek. Oynayan oyuncular daha iyi oynuyor. Selim kötü futbolcu değil ki. Hazırlık maçlarında oynattım iyi oynamadı. Ben de öyle bir tercih yaptım. Herkesin de bu tercihime saygı göstermesini beklerim. Ankara’daki hazırlık maçlarında onsuz oynadık ve kazanmasını bildik. Birin de 1-0 yendik birinde de 4 gol attık. Her zaman söylediğim bir şey var. Selim benim için ayrı bir değer. Ama kimi zaman iyi olur, kimi zaman kötü. Yarın belki başka bir oyuncu dinlenecek. Ortaya koyduğum takım birlikteliği veya oyuncu seçimiyle ilgili insanların biraz da verdiğim karara saygı göstermesini beklerim. Belki hata da yapabiliriz. Yine de bir bildiği vardır denmesini beklerim. Kişiler üzerinden değil de takım olarak nasıl iyi duruma geliriz benim tek düşüncem o. Keşke orta sahamızda Alex biraz daha iyi oynasaydı. Fakat bunu şahıslara dönüştürmemeliyiz. İyi takım olduğumuzu biliyorum. Keşke ilk devrede o goller atılsaydı da skor farklı olsaydı. Eskişehirspor'da boş bir takım değil. Geçen senenin aynı kadrosunu koruyan takımlarından bir tanesi. Biz daha iyi oynayabilirdik" şeklinde görüş belirtti.

GOL KAÇIRAN OYUNCU İYİ OYUNCUDUR

Marica'nın kariyerinde sadece bir defa 10 gol barajına ulaşmasıyla ilgili görüşleri sorulan teknik direktörümüz Mesut Bakkal, "Marica günümüz futboluna uygun bir oyuncu. Hızlı giden, hızlı düşünen çok iyi, kuvvetli bir oyuncu. Geçmiş istatistikleri değil bizim için burada neler yapabileceği önemli. İnşallah burada gol barajını aşar. Marica, Rangelov ve Djalma ileride yine çok güçlüyüz. Marica gol kaçırabilir. Ama bence gol kaçıran oyuncu iyi oyuncudur. Sadece takımımızdan tek isteğim gol pozisyonlarına girme de biraz daha üretken olmaları. Geçen sene ön tarafımızla Türkiye’de dikkat çeken takımlardan biriydi. Şimdi daha da çok güçlendik. Eskişehir'de bunu gösterdik. Marica'nın iyi olduğunu ve burada daha çok atacağını da düşünüyorum.  Bu tür oyuncularımıza hepimizin desteğini esirgememesi gerekiyor. Enerjimizi gönderelim de inşallah 15 gol atar" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ - merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri