Bakkal: Başarı bir ekip işi

'Bana göre takım olma ve başarıya ulaşmanın altın kuralı birbirine inanma, pozitif olmak ve moral motivasyonu yüksek tutarak birlikteliği sağlamaktan geçiyor' diyen Mesut Bakkal, bunu bu sezonda başararak tüm camiamızın gurur duyacağı bir takım olacakları

'Bana göre takım olma ve başarıya ulaşmanın altın kuralı birbirine inanma, pozitif olmak ve moral motivasyonu yüksek tutarak birlikteliği sağlamaktan geçiyor' diyen Mesut Bakkal, bunu bu sezonda başararak tüm camiamızın gurur duyacağı bir takım olacaklarına inandığını söyledi

HOLLANDA KAMPI İYİ GEÇTİ

Yeni sezona hazırlanan oyuncuların Hollanda kampını çok verimli değerlendirdiklerini ve planlanan program doğrultusunda istenilen düzeye gelmeye başladıklarını belirten teknik direktörMesut Bakkal, takım olma ve başarıya ulaşmanın altın kuralının pozitif olmak ve moral motivasyonu yüksek tutarak birlikteliği sağlamaktan geçtiğini, bunu da takımımızda gerçekleştirdiklerine inandığını söyledi.

TAKIM OLARAK İYİ İŞ ÇIKARDIK

Geçtiğimiz sezon ortaya çıkan takım mücadelesi ve alınan sonuçlardan sonra yeni sezonda beklentilerin arttığının farkında olduklarını söyleyen Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Biz inandıklarımızı oyuncularımızla paylaşarak onlarla birlikte çıktığımız yolda neler istediğimizi ifade ettik. Kendileri de bu isteklere oynadıkları pozitif oyun, son düdüğe kadar bırakmadıkları mücadeleleri ile karşılık verince ortaya hem oynayanların hem de izleyenlerin büyük zevk aldığı bir tablo çıktı. Bu da beraberinde iyi bir sıralamada sezonu bitirmemizi getirdi. Daha iyisini yapabilir miydik? Evet yapabilirdik. Ama bakıldığında takım olarak gerçekten iyi bir iş çıkardığımızı gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Tabiki burada teknik ekip ve oyuncular kadar bize destek veren yönetimimizin ve taraftarlarımızın da büyük payı var. Her zaman dediğimiz gibi bu bir ekip işi. Siz inancınızı dışa yansıtırsanız inanan insanlar sayısı artacak bu da birlikte hareket etme ve başarıya ulaşma duygusunu tetikleyecektir. Bizim takım ve camia olarak yaptığımız buydu. Mahçup olmadığımız için mutluyuz" dedi.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK

Mesut Bakkal, yapılan transferlerle geçtiğimiz sezona oranla daha da güçlendiklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz sezonki kadromuzu koruduk ve üzerine de takımımıza katkı sağlayacak isimleri transfer ettik. Daha da iyi takım olduk. Kamp döneminde özellikle de Hollanda kampında taktik antrenmanlarda ve oynanan hazırlık maçlarında lig için kafamızda oluşturduğumuz mantaliteyi uygulamaya başladık. Her şey bir anda olacak diye bir şey söz konusu değil. Ama oyuncularımın isteklerimize ilk günden olumlu anlamda tepki vermesi bizim için bir avantaj. Önümüzde 27-28 günlük bir süre var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri