Bakiad Ve Bartın Giad Çalıştay Yapacak

Bartın iş dünyası sivil toplum kuruluşları BAKİAD ve Bartın GİAD dernekleri tarafından şehrin kalkınması ve geleceği için çalıştay yapılacağı bildirildi. Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu tarafından Bartın...

Bartın iş dünyası sivil toplum kuruluşları BAKİAD ve Bartın GİAD dernekleri tarafından şehrin kalkınması ve geleceği için çalıştay yapılacağı bildirildi.

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu tarafından Bartın Genç İşadamları Derneği Bartın GİAD’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirildi. Birol Dikyurt başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeyyin Sakareisoğlu, Salih Günay, Mehmet Çelikkaya, Hasan Kayar ve Genel Sekreter Hasan Önder yer aldı.

Bartın GİAD Başkanı Necmi Balık tarafından karşılanan BAKİAD heyetinin ziyaretinde Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Oktay Ulu, Cem Yıldız, Mustafa Genç, Onur Aldatmaz, Sinan Kireç, İbrahim Temur ve Genel Koordinatör Talip Karakaya hazır bulundu.

İŞADAMLARI BİRLİK BERABERLİKTE HEM FİKİR

Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması adına ilde bulunan iki iş dünyası sivil toplum kuruluşunun birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Bartın GİAD Başkanlığına seçilen Necmi Balık ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. BAKİAD ve Bartın GİAD’ın kentteki iş dünyası STK’lar olarak çok önemli kuruluşlar olduğunu ifade eden Dikyurt, “Bartın sanayisinin, ticaretinin gelişmesi ve kalkınmasının yolu birlik ve beraberlikten geçer. Bartınımızda iş dünyası ile ilgili olarak en önemli çatı kuruluş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Derneklerimiz ve TSO ile birlikte ilimize gelecek yatırımcıya sahip çıkmak, mevcut yatırımcılarımızı korumak, ticaretin ve gelişmenin önündeki engelleri kaldıracak lobiler oluşturmak adına yapacağımız tüm çalışma ve hamlelerde bir ve beraber olursak öyle ümit ediyorum ki Bartın’ın makus çehresini değiştirebiliriz. Bu vesile ile Bartın GİAD Başkanlığına seçilen Necmi Balık kardeşimizi ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

BAKİAD heyetine derneklerine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın GİAD Başkanı Necmi Balık, “BAKİAD heyetinin ziyaretine teşekkür ediyorum. Derneğimizde yapılan seçimde görev değişikliği sonucu Bartın GİAD Başkanlığı şahsıma nasip oldu. Birlik ve beraberlik adına ifade edilen duygu ve düşüncelere katılıyor ve paylaşıyorum. Bartın’ımızın gelişmesini hepimiz arzuluyoruz. Omuz omuz vererek Bartın’ı daha çok hareketlendirip canlandırmaya çalışacağız. Elbette ki Bartın’ın gelişmesi hepimiz için önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek ilimizdeki sıkıntıları daha rahat aşabileceğimize inanıyorum” dedi.

BAKİAD ve Bartın GİAD Yönetim Kurulu üyelerinin birbirleriyle yaptıkları fikir alışverişinde Bartın’ın menfaatleri doğrultusunda ortak hareket edilmesi gerektiğinde hem fikir sağlandı. Bartın’ın gelişmesi ve kalkınması için her iki iş dünyası sivil toplum kuruluşunun birlikte ortak akıl toplantısı yapılması gerektiğinin ele alındığı ziyarette BAKİAD ve Bartın GİAD Yönetim Kurullarının önümüzdeki Aralık ayında bir çalıştay yapması kararlaştırıldı. Ziyaret sonunda günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri