Bakar: Konya hentbolu gelişecek

Hentbol İl Temsilcisi ve Selçuklu Belediyespor hentbol takımı antrenörü, milli takımlar altyapı antrenörlerinden Hasan Bakar, yeni sezonda da hentbolun iyi işler yapacağını söyledi.
Geçtiğimiz sezon elde edilen Okullararası Türkiye şampiyonluğunu egale etmek istediklerini, Hentbol 1. Ligi’nde ise Selçuklu Belediyespor olarak ilk üçü hedeflediklerini belirten Bakar, “Hentbolda yeni sezonu bugünden itibaren miniklerde gerçekleştireceğimiz Teşvik Turnuvası ile açıyoruz. Konya hentbolunun çok daha ileriye gitmesi için, elimizden gelen tüm çabayı harcamaktayız. Okullarda ise geçtiğimiz sezon İsmail Kaya Lisesi ile elde ettiğimiz Türkiye şampiyonluğunu egale edeceğiz. Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde de ilk üç arasına gireceğimize inanıyorum. Yönetim büyük destek veriyor. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı sayın Uğur İbrahim Altay ve Kulüp Başkanımız Fatih Yılmaz ile Hentbol Şube Sorumlumuz sayın Serhat Yaya’ya çok teşekkür ederim. Onların bu desteklerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

Milli takımlara oyuncu vermekten dolayı da çok mutlu olduklarını ifade eden Hasan Bakar, “25 Ekim’de Eskişehir’de yapılacak olan milli takım kampına 8 sporcumuz katılacak. Karadeniz Oyunlarında da bu oyuncularımızın milli takımda yer alacağına inanıyorum. Daha önce çeşitli kereler belirttiğim gibi, Konya hentbolu iyi yoldadır. Daha da iyi olacak. Durmadan çalışıyoruz ve inşallah bu çalışmalarımızın karşılığı, bizlere başarı olarak geri dönecek” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri