Bakanlıklara Çok Sayıda Atama Yapıldı

Bazı bakanlıklara yapılan çok sayıda atama kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Başbakanlık'ta açık bulunan Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder atandı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik...

Bazı bakanlıklara yapılan çok sayıda atama kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Başbakanlık'ta açık bulunan Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na Şeref Kazancı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na Harun Çiçek, Bakanlık Müşavirliğine Rifat Kayaoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Mustafa Apaydın, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nda açık bulunan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na Numan Gümrük, İş Başmüfettişliğine İş Müfettişi Sinan Çörekli atandı.

Ekonomi Bakanlığı'nda açık bulunan Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım, Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Sever’in atanması yapıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Bakanlık Müşavirliğine Volkan Mutlu Coşkun atandı. Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Elazığ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz, Şırnak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Yaldız’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Açık bulunan Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Mehmet Yıldırım, Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Osman Akar, Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Sırrı Yılmaz, Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay, Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Mardin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Bakanlık Müşavirliğine, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Kaya, Başmüfettişliğe, İç Denetçi Salih Hartavi atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali İhsan Narlı, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Maliye Bakanlığı'nda Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü'ne Arslan Narin atandı. Millî Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Rehberlik ve Denetim Başkanlığı'na Atif Ala, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'ne Hamza Aydoğdu, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü'ne Yrd. Doç. Dr. Semih Aktekin, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'na Bilal Tırnakçı, I. Hukuk Müşavirliği'ne Hayati Cankaloğlu, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı'na Özcan Duman, Bakanlık Müşavirliğine Necip Fazıl Kurt’un atanması yapıldı.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda açık bulunan Erzurum 13. Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Akkiprik, Genel Müdür Yardımcılığı'na Ali Fuat Ünal atandı. Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na Halil Coşkun atandı. Orman Genel Müdürlüğü Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Orman Genel Müdürlüğü Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Türk atandı. Orman Genel Müdürlüğü Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Orman Genel Müdürlüğü Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Kara atandı.

Orman Genel Müdürlüğü Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Orman Genel Müdürlüğü Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Sırrı Beşel atandı. Orman Genel Müdürlüğü Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Orman Genel Müdürlüğü Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Korucu atandı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Ankara 5. Bölge Müdürlüğü'ne, Isparta 18. Bölge Müdürü Murat Acu atandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri