Bakan Yıldırım, Suudi Arabistan'da Yol Federasyonu Konferansı'na Katıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün akşam saatlerinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün akşam saatlerinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

Bakan Yıldırım'ı Riyad Uluslararası Kral Halid Havaalanı Kraliyet Terminali'nde Suudi Arabistan Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri ve Türkiye Riyad Büyükelçiliği Müsteşarı Sadi Altınok ile elçilik çalışanları karşıladı. Yıldırım, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in himayesinde düzenlenen 17. Uluslararası Yol Federasyonu Konferansı ve Fuarı'nın açılışını Suudi Arabistan Ulaştırma Bakanı Jubarah Bin İyd Al-Suraysri ile birlikte yaptı.

Ulaştırma Bakanı daha sonra fuarda yer alan Türk stantlarını gezerek katılımcılarla sohbet etti. Bakan Yıldırım ayrıca Bakanlığın standında Türkiye'de yapılan başta Marmaray ve diğer projeler hakkında beraberindekilere bilgi verdi. Binali Yıldırım stantları gezerken misafirlerine Türk lokumu ikram etti. Yıldırım, Suudili mevkidaşı ve 17. Uluslararası Yol Federasyonu Konferansı ve Fuarı'nın üst düzey katılımcıları bir araya geldi. Bakan Yıldırım fuar alanından ayrılarak Büyükelçilikte onuruna verilen akşam yemeğine katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri