Bakan Yazıcı:megaloman Değiliz

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ülkenin kaynaklarını verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını, bütün sorunları çözdükleri iddia etmediklerini söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ülkenin kaynaklarını verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını, bütün sorunları çözdükleri iddia etmediklerini söyledi.

Bakan Yazıcı, Bursa'da Esnaf Odaları Birliği'ni ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaretin ardından Nazmiye Hacıoğlu isimli bir kadın korumaları güçlükle ikna ederek Bakan Yazıcı'nın yanına gitti. Hacıoğlu, dul aylığı alabilmek için bakandan yardım istedi. Yazıcı ise yaşlı kadının iletişim bilgilerini alarak sorunu çözeceği sözünü verdi.

Bakan Yazıcı daha sonra, AK Parti il binasına geçti. Burada partililere hitap eden Yazıcı, Bakanlığın çalışmalarını anlattı. Tüketici Sorunları Hakem Heyeti ve Marketler Yasası konusunda bilgi veren Yazıcı, sosyal devlet olmanın önemine değindi. Yazıcı, şöyle konuştu: "Mutlaka devlet olmanın gereği; nerede aç açık varsa onları görmek gözetmek, imkanlar ölçüsünde destek olmaktır. Biz bütün sorunları çözdüğümüz iddiasında değiliz. Megaloman da değiliz. Ama bizim millete ait kaynakları en verimli şekilde kullanabilen, proje oluşturup, onları icra planına koyan bir yönetim anlayışımız var. İşte Türkiye'yi aldık bugüne getirdik. Yerel yönetimlerimiz de gerçekten son derece başarılı. Elbette önümüzdeki seçimlerde kadrolarımızı takviye edeceğiz. Bu konuda da çok titiz bir çalışma sürdürüyoruz."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri