Bakan Şimşek Batman'da Öğretmenler Ve Aileleriyle İftar Açtı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün 'Daha Güzel Yarınlar 5' projesinde yer alan öğretmen ve aileleriyle birlikte iftar açtı        Bir dizi ziyaret için memleketi Batman’a gelen.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün 'Daha Güzel Yarınlar 5' projesinde yer alan öğretmen ve aileleriyle birlikte iftar açtı

        Bir dizi ziyaret için memleketi Batman’a gelen Mehmet Şimşek, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Daha Güzel Yarınlara 5' projesi kapsamında öğrencilere eğitim veren öğretmen ve aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

        Petrol Kent Mahallesi 75.Yıl Toplum Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Bakan Şimşek, yazın tatile gitmeyip vakitlerinin büyük kısmını öğrencilerle geçiren öğretmen ve ailelerini tebrik etti.

        Daha Güzel Yarınlar Projesi ile çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlerin çok büyük bir hizmet verdiğini ifade eden Bakan Şimşek, "Çocukların bu yaşlarda ileriye yönelik hayatlarını siz şekillendiriyorsunuz. Bu tür projelerle rutin görevleriniz yanında bir çok hayata dokunuyorsunuz. Bazısı Türkiye’nin geleceğini bir anlamda, Batman’ın geleceğini şekillendiriyorsunuz. Onun için bu yaptığınız büyük bir hizmettir. Allah Ramazan ayını hayırlı kılsın. Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum." dedi.

        Konuşma sonrası 'Daha Güzel Yarınlara 5' projesinde görev alan öğretmenlere çeşitli hediyeler veren Bakan Şimşek, öğretmenlerden öğrencilere verdikleri dersler hakkında bilgi aldı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri