Bakan Şahin'den Kamer Genç'e: Hukuk konuşacak

Fatma Şahin'den Kamer Genç'e: "Hukuk konuşacak. Biz bunlarla her zaman sandıkta ve hukuk önünde hesaplaşıyoruz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, konuk olduğu televizyon programında Kamer Genç'e cevap verdi.

"Ben susuyorum hukuk konuşacak" diyen Şahin, 100 bin liralık tazminat davası açtığını açıkladı. Şahin, "Genç'ten özür bekliyor musunuz?" sorusuna ise "ondan hiçbir şey beklemiyorum, benim dünyamda yeri yok" sözleri ile yanıt verdi.

KADIN BAKANA ÇİRKİN ÖRNEK

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in sözleri geçtiğimiz günlerde Meclis'i karıştırmıştı. CHP'li Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e 'Acaba Atatürk bu Cumhuriyet'i kurmasaydı o makamda oturacak mıydınız? Otursaydınız hangi tarikat mensubu kitlenin, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz' demişti. CHP'nin olay vekilinin olay sözleri tartışılmaya devam ederken konunun taraflarından olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den çok sert bir açıklama geldi.

"BUNLARLA SANDIKTA HESAPLAŞIYORUZ"

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N1K programına katılan Bakan Şahin, CHP'li Genç'i sert ifadelerle eleştirdi. CHP'li Genç'in çatışmacı bir tavır izlediğini belirten Bakan Şahin, 'Sayın Genç'in üzerinden polemiğe girmeyi doğru bulmuyorum. Gerekli hukuki mücadeleyi başlattım. Şimdi 100 bin TL'lik tazminat davası açıyorum. Hukuk konuşacak. Biz bunlarla her zaman sandıkta ve hukuk önünde hesaplaşıyoruz'dedi.

"ONUN BENİM DÜNYAMDA YERİ YOK"

CHP'li Genç'in Tunceli Milletvekili olduğunu ve kendisinin defalarca Tunceli'ye gittiğini belirten Bakan Şahin, 'Sayın Genç'in Tunceli'de çakılı bir çivisi yok. Tunceli halkının ve Tunceli kadınlarının çalışmalarında proje üretmemiş bir adam. Ben onunla muhatap olup da neden zamanımı ve enerjimi harcayayım? O yüzden biz işimizi yapacağız. Benim için bu olay kapanmıştır. Hukuk konuşacak. Ondan hiçbir şey beklemiyorum. Onun benim dünyamda yeri yok' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri