Bakan Şahin'den bir garip konuşma!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in terör olaylarına ilişkin bu sözleri çok tartışılacağa benziyor.

Her şehit haberinin ardından terörle mücadele konusunda kesin ifadelerde bulunan hükümet üyelerinin aksine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin bugün vatandaşlara terör devam edecek mesajı verdi. 

"Hayat zıtlıklarla devam edecek" diyen Bakan Şahin örnek olarak terörü gösterdi:

"Bir taraftan hainler kurşun atacak, bir taraftan da ustalar, işçiler, mühendisler harç dökecek."

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kocaeli'de bir dizi yatırımın temel atma etkinliklerine katıldı.

Bakan Şahin,  son günlerde yaşanan terör olayları yüzünden temel atma törenini bilgilendirici ve teknik inceleme olarak yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Terör örgütünün hunharca gerçekleştirdiği hain saldırılar sonucunda hayatlarını kaybetmiş olan askerlerimiz, polisimiz, savcımız, onların şehadet vesilesiyle bu günkü valilik hizmet binası temel atma törenini iptal ederek sadece teknik bilgi ve inceleme boyutunda gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle ülkemizin savunması için, insanımızın huzur ve güvenliği için, her şartta, her zamanda ve her yerde cansiperane şekilde görev yapan başta iç güvenlik teşkilatımızın personeli, diğer kamu hizmetlerinin mensupları ve bölücü terör örgütüne yardım yataklık etmek yerine bu ülkenin sadık ve vefalı vatandaşı olmak tercinde bulunmaktan dolayı saldırıya uğrayan, şehit olan tüm kardeşlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. Gazilerimize de sağlık ve uzun ömür diliyoruz.''

HAYAT ZITLIKLARLA DEVAM EDECEK!

Bakan Şahin, ''Dün olduğu gibi bugün devam edebilirlerse inşallah başaramayacaklar, yarın da devam etseler, hangi şartta olursa olsun, hangi tehdit ve tehlikeli durumla mücadele ve konumda olursa olsun, bu ülke, bu millet, hayatını ve hukukunu koruma kararlığını her zaman devam ettirecek'' dedi.

Bir taraftan ülkenin sınırlarının korunması, diğer taraftan bu ülke topraklarında hukukun, adaletin ve emniyetin tesisi için her kurum ve kuruluşun görevini yapmaya devam edeceğini anlatarak, diğer taraftan hayatın ihtiyaçları olan kamu veya özel alandaki her hizmet ve yatırımının daha da istek ve heyecanla daha da hayata umutla bakış duygusuyla devam ettirileceğini söyledi.

KURŞUN SIKMAYA DEVAM EDECEKLER

Birilerinin huzura kurşun sıkmaya devam edeceğini ifade eden Şahin, ''Bir taraftan birileri huzura, insana kurşun sıkmaya devam edecektir, bir taraftan da büyük çoğunluk, aklı selim sahipleri ve bu ülkenin gerçek evlatları, kahir ekseriyet 'yatırım, gelecek, inşaat' diyecek, 'Türkiye' diyecek, '21. yüzyıl' diyecek ve bu yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin varlığı ve iddiası demeye devam edecek. Bir taraftan hainler kurşun atacak, bir taraftan da ustalar, işçiler, mühendisler harç dökecek. Hayat inadına, zıtlarla birlikte devam edecek. Bugün Kocaeli'de bu gerçeği, bu memleket gerçeğini, bu yatırımla yaşamaktayız'' diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri