Bakan Şahin: Küresel Oyuncuların Neler Yapmaya Çalıştığını Gördük

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Küresel oyuncuların bu ülke adına, bu ülkenin geleceği adına, bu coğrafya adına neler yapmaya çalıştığını gördük.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Küresel oyuncuların bu ülke adına, bu ülkenin geleceği adına, bu coğrafya adına neler yapmaya çalıştığını gördük." dedi.

        Fatma Şahin, AK Parti İslâhiye ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Konuşmasında yola 'önce insan' diyerek çıktıklarını ve 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını taşıdıklarını vurgulayan Bakan Şahin, AK Parti’nin milletin hizmetkârı olmaya devam ettiğini kaydetti.

        Güven ve istikrarın önemine dikkat çeken Şahin, "Küresel oyuncuların bu ülke adına, bu ülkenin geleceği adına, bu coğrafya adına neler yapmaya çalıştığını gördük.” ifadelerini kullandı.

        Şahin, istikameti milletin hayır duasını alacak şekilde konumlandırmanın da önemine değindi. Üç kıtaya hükmetmiş ataların torunları olduğunu ifade eden Şahin, bu yüzden büyük düşüneceklerini vurguladı.

        Şahin, programın ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti. Burada da Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Şahin’e muhtarların sorunlarını aktardı. Şahin, burada yaptığı konuşmada da muhtarların demokratikleşme ve tabanın sesini tavana yayabilmede önemli görevler taşıdığını ifade etti. Şahin, “Muhtarları çok seviyor, seslerine kulak veriyoruz. Sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen haklı talepleri de kendimize görev alıyoruz." şeklinde konuştu. Şahin, muhtarların 2001'deki maaşının da 97 TL olduğunu hatırlatıp, maaşlara 10 yılda yüzde 400 zam yaptıklarının altını çizdi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri