Bakan Nabi Avcı'yı MHP'li Bahattin Şeker karşıladı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı Vali Halil İbrahim Akpınar ile birlikte MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker'in karşılaması dikkatlerden kaçmadı.

Bilecik'i ziyarete giden Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı MHP'li Bahattin Şeker karşıladı. Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ile birlikte Valilik önünde bakanı bekleyen MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker'in yanısıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu ve İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman da bakan Nabi Avcı'ya Hoş geldiniz dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz yerine MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker'in bakanı karşılaması dikkatlerden kaçmadı.

Bilecik ve ilçelerinde yapılması gereken hizmetlerin bulunduğuna değinen Avcı, "Gerçekten Bilecik eğitim istatistikleri bakımından Türkiye ortalamalarının üzerinde görünüyor. Gerek okul gerek derslik gerekse öğretmen başına düşen öğrenci sayısı itibarıyla Türkiye ortalamasından daha iyiyiz, tabi daha da iyi olabilir. Daha da iyi olması için hep birlikte el birliğiyle çalışıyoruz" diye konuştu.


İlk ve ortaokullarda para toplanması hususuyla ilgili çalışma hakkındaki bir soru üzerine Avcı, şunları kaydetti:

"Böyle bir uygulamamız öteden beri var. Tabi bunun yeterli olmadığı yerlerde var. Yeterli olmadığı zamanlarda yapılan bazı uygulamalar nedeniyle yanlış anlamalarda söz konusu olabiliyor. Biz hem okul yöneticilerimizi hem öğretmenlerimizi hem de velilerimizin bu tür şikayetlere yol açmayacak şekilde rahatlatılacağı tedbirler alıyoruz."

Vali Akpınar, Bakan Avcı'ya ziyaret anısına Osmanlı Arması'nın bulunduğu tabak hediye etti. Avcı'nın ziyaretinde TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve belediye başkanları da hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri