Bakan Müezzinoğlu: Oylama Öncesi Delegelerle Görüşmeler Yapılacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı kapsamında ağırlanan Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) delegeleriyle görüşmeler yapılacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı kapsamında ağırlanan Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) delegeleriyle görüşmeler yapılacağını söyledi. 107 ülkeyi temsilen 208 misafirin katıldığı EXPO 2020 İzmir Herkes İçin Sağlık Sempozyumu'ndan sonra açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, 27 Kasım 2013 tarihinde yapılacak oylamadan önce delegelerle ikili olarak görüşüleceğini belirtti: “Fevkalade verimli ve başarılı bir toplantı oldu. İkili görüşmeler devam edecek. Gördüğüm, hissettiğim hava, İzmir için başarılı bir sonucun geleceğine inanıyorum. Biz önümüzdeki 50 günde de üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak, inşallah İzmir’e hakettiği sonucu getireceğiz.”

Gerek merkezî hükümet gerek yerel yönetimler gerekse sivil toplum dinamikleriyle İzmir’in EXPO’ya hazır olduğunu kaydeden Bakan Müezzinoğlu, “İzmir buna çok hazır ve çok yoğun çalışmalar yaptı. Başarılı sonuca da inşallah 27 Kasım akşamı ulaşacak. Biz bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağız. Her türlü ikili görüşmeleri en üst düzeyde devrede tutacağız. Yetki delegelerde. İzmir’in güler yüzlü, sıcakkanlı insanlarıyla hakettiği sonucu alacağız.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri