Bakan Kılıç: Karşımıza Baykuşlar, Haramiler Çıkabilir

Samsun’da bir dizi gezi, inceleme ve açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yapılanları bozmak isteyen baykuşların, yıkmak isteyen haramilerin olacağını ancak dönüp arkalarına bakmayacaklarını söyledi.

Samsun’da bir dizi gezi, inceleme ve açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yapılanları bozmak isteyen baykuşların, yıkmak isteyen haramilerin olacağını ancak dönüp arkalarına bakmayacaklarını söyledi. İki gündür ilçelerde kendisine bağlı spor tesislerinde incelemelerde bulunan Kılıç, son olarak Bafra'ya gitti. Burada ilk olarak yenilenen AK Parti hizmet binasının açılış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada, Türkiye'deki istikrardan dolayı bazılarının rahatsız olacağını, kimisinin de moralinin bozulabileceğini söyledi.

Bakan Kılıç, "Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz. Biz tarlada iz bırakıyoruz. Bafra Gençlik Merkezi, sene sonuna kadar bitirilerek gençlerimizin hizmetine sunulmuş olacak. Bu kadar istikrardan morali bozulanlar olacak. Elbette yapılanları bozmak isteyen baykuşlar olacak. Elbette yapılanları yıkmak isteyen haramiler olacak ama biz dönüp arkamıza bakmıyoruz. Milletimizin desteği arkamızda ise 3 Kasım 2002'de olduğu gibi kol kola bu yolu bizimle birlikte yürüyorsa hiçbir şeyden endişe etmeye gerek yok. Hiçbir şeyden kaygıya kapılmaya gerek yok.” dedi.

'MESELENİN AĞAÇ OLMADIĞINI ANLADIK'

Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden Gezi Parkı olaylarına da değinen Bakan Suat Kılıç, “Terör meselesi mi, çözeriz evvel Allah. Ortamı germek isteyenler mi, aşarız evvel Allah. Ne diyordu Gezi Parkı eylemleri sırasında bir tanesi, 'Mesele park değil kardeşim, sen hâlâ anlamadım mı?' Anladık. Meselenin ağaç olmadığını, eylemin birinci günü anladık. Meselenin çiçek böcek olmadığını, yeşili korumak kollamak olmadığını biz daha birinci gün anladık. O yüzden işi sıkı tuttuk. O yüzden yere sağlam bastık. O yüzden oyuna gelmedik. O yüzden teslim olmadık. Niyetlerini açığa vurmadan onların ne yaptığının farkındaydık, planların farkındaydık, oyunun farkındaydık. Bu oyunları bilin ama hiç endişe etmeyin, hiç moralinizi bozmayın, hepsi tek tek geride kalacak. Bu ülke, bu millet ne büyük ihanetlere maruz kaldı, ne büyük belalarla uğraştı, ne büyük tuzakları yıktı." şeklinde konuştu.

Daha sonra Bakan Kılıç ve beraberindekiler, yenilenen AK Parti binasın açtı. Açılışa milletvekilleri Ahmet Yeni ve Tülay Bakır, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları ve parti ilçe başkanları da katıldı. Ardından caddede dolaşan Suat Kılıç, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri