Bakan İslam'dan Öğrenciye: Maçın 90 Dakika Olduğunu Unutma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’da Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’da Sevgi Evlerini ziyaret etti. Karne heyecanı yaşayan öğrencilerle bir araya gelen İslam, zayıf notu öğrenciye, "Maçın 90 dakika olduğunu unutma. İkinci dönem, maçın ikinci yarısı gibidir. Bu dönemde daha çok çalışarak ve konu eksikliklerini kapatarak başarıyı yakalayabilirsin." dedi.

Partisinin Sakarya Belediye Başkan adaylarının tanıtım programı için şehre gelen Bakan İslam, Arifiye ilçesinde bulunan Sevgi Evlerini ziyaret etti. Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün de bulunduğu ziyarette İslam, derslerinde başarılı olan öğrencileri tebrik ederken, zayıf notu olanlardan ise ikinci dönem takdir sözü aldı. Karnesinde zayıf notu olan bir öğrenciyle sohbet eden Bakan Ayşenur İslam, "Maçın 90 dakika olduğunu unutma. İkinci dönem, maçın ikinci yarısı gibidir. Bu dönemde daha çok çalışarak ve konu eksikliklerini kapatarak başarıyı yakalayabilirsin." hatırlatmasında bulundu.

Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan öğrenciler hakkında da bilgi alan Bakan İslam, "Bizim kurumlarımızda eğitim gören çocuklarımızın başarıları beni mutlu ediyor. Burada her öğrencimiz kendini sürekli geliştirme imkanı buluyor. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve kurumumuz çalışanlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri