Bakan Işık'ın Vefat Eden Kayınvalidesi Toprağa Verildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde oturan ve yaşlılığa bağlı olarak vefat eden kayınvalidesi Emine Kırcı(85) toprağa verildi. Bakan Işık’ın dün vefat eden kayınvalidesi Emine Kırcı için...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde oturan ve yaşlılığa bağlı olarak vefat eden kayınvalidesi Emine Kırcı(85) toprağa verildi.

Bakan Işık’ın dün vefat eden kayınvalidesi Emine Kırcı için Rahmiye Merkez Camii’nde cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Donanma Komutanlığı Tersane Komutanı Tuğamiral Şevki Şekerefeli, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Emine Kırcı, namazın ardından Rahmiye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri