Bakan Güllüce: Kentsel Dönüşümde Parti Farkı Gözetmeyeceğiz

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde birçok belediye ile iş birliği yaptıklarını belirterek "Parti farkı gözetmeden bütün belediye başkanlarına çağrıda bulunuyorum. İster belediye kanunundan yararlanarak yapsınlar,...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde birçok belediye ile iş birliği yaptıklarını belirterek "Parti farkı gözetmeden bütün belediye başkanlarına çağrıda bulunuyorum. İster belediye kanunundan yararlanarak yapsınlar, eğer öyle değilse bizle muhatap olsunlar, yol haritasını beraber yapalım." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Protokolü’nü imzaladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda gerçekleştirilen protokole 2 bakanın yanı sıra Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk katıldı.

Törende konuşan Bakan Güllüce kentsel dönüşüm projesinde tekrar hızlanmaya başladıklarını söyledi. Güllüce, "Birçok Belediye Başkanı bu konuda çalışmalar yapıyor. Yakında buna benzer protokoller imzalayacağız. Parti farkı gözetmeden bütün belediye başkanlarına çağrıda bulunuyorum. İster belediye kanunundan yararlanarak yapsınlar, eğer öyle değilse bizle muhatap olsunlar, yol haritasını beraber yapalım. Parti farkı gözetmeden bu mutluluğu birlikte yaşayalım." diye konuştu.

    Bakan İslam ise Erenler’in şehire giren yabancının ilk karşılaştığı bölge olduğunu söyleyerek "Burada bir yenilenme ihtiyacı kendini uzun zamandır gösteriyor. Sakarya bir taraftan su, bir taraftan orman şehridir. İnsanıyla, tabiatıyla güzeldir, girişinin de güzel olması gerekiyor. Bu proje onu sağlayacak." ifadesini kullandı.

    Konuşmaların ardından kensel dönüşüm protokolü imzalandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri