Bakan Eroğlu: Besmelesiz Başladığım İşler Zamanında Bitmiyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul’a 400 bin adet ağaç dikecek olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) heyetinden üzerinde ‘Besmele-i Şerif’ olan bir plaket aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul’a 400 bin adet ağaç dikecek olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) heyetinden üzerinde ‘Besmele-i Şerif’ olan bir plaket aldı. Bunun üzerine beslemenin önemine değinen Eroğlu, "Sayın Başkan bana her işe besmeleyle başlamam için bana böyle güzel bir hediye verdi. Ne zaman ki bir işe beslemeyle başlasam o iş çabuk bitiyor. Bunu kendim bizzat tatbik etmişimdir. Besmeleyi unuttuğum işte maalesef bir kere hayatımda gecikme yaşadım. Onu da Mavi Tünel’de 'İnşallah Bismillahirrahmanirrahim' demeden bir söz vermiştim. 17 Aralık tarihinde saat 13.59’da bitecek diye. 69 saat 1 dakika gecikti. Ama sonradan hatamı farkettim. Dolayısıyla bu benim için güzel bir hediye oldu." diyerek bir anısını paylaştı.

"THY HAVA ATIYOR DÜNYA BİRİNCİSİYİM DİYE LÜTFEN AĞAÇ DİKSİN"

ASKON’un Türkiye’nin yeşillenmesine verdiği desteği örnek gösteren Bakan Eroğlu, diğer sivil toplum kuruluşlarından da aynı desteği görmek istediklerini belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanı, "Bankalar çok kazanıyor, ellerini ceplerine atsınlar. THY hava atıyor dünya birincisiyim diye. Bunlarda lütfen ağaçlandırma için seferber olsunlar." diyerek Türkiye’yi yeşillendirmek için destek istedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri