Bakan Davutoğlu Ilgında

DIŞİŞLERİ BAKANI AHMET DAVUTOĞLU ILGIN'DA ÇEŞİTLİ AÇILIŞLARA KATILDI
KONYA (İHA) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, seçim gezileri kapsamında Konya'nın Ilgın ilçesinde yapımı tamamlanan Belediye Kapalı Pazar Yeri'nin açılış törenine katıldı.
Tören öncesi Lala Mustafa Paşa Camii'nde namaz kılan Bakan Davutoğlu tören alanına yürürken, referandum döneminde akülü araba söz verilen Bekir Ekici'yle sohbet etti. Bakan Davutoğlu, Ekici'ye söz verilen arabanın alınmadığını öğrenince Vali Doğan'a ve kaymakama talimat vererek arabanın teslim edilmesini istedi. Yolda şeker hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ve el arabasıyla doktora götürülen Döndü Yuvak'la bir süre sohbet eden Bakan Davutoğlu daha sonra tören alanına doğru devam etti.
Törene Bakan Davutoğlu'nun yanı sıra Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Bakan Davutoğlu, Türkiye olarak artık başı dik bir ülke haline geldiklerini ve dış politikada sözü dinlenir ve takip edilir bir ülkeye dönüştüklerini dile getirdi. Konuşmasının ardından Bakan Davutoğlu ve protokol üyeleri kurdele keserek pazar yerini hizmete açtı. Açılışın ardından pazar yerine girerek pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etmek isteyen Bakan Davutoğlu'nu görmek isteyen vatandaşlar kısa süreli izdihamlara neden oldu. Bakan Davutoğlu pazar yerinde bir büfeye oturarak çay içen ve erik yiyen Bakan Davutoğlu daha sonra Konya'ya hareket etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri