Bakan Bayraktar, Selzedeleri Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen selden zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen selden zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Bayraktar, eşi ve gelini sele kapılan aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

        Hafta başında meydana gelen sel ve heyelandan bölgesine giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Taşdelen köyünde, selde hayatını kaybeden Şakire Ateş'in oğlu ile 5 gündür aranmasına devam edilen Neriman Ateş'in eşi Mustafa Ateş'i ziyaret etti. Selzedelere başsağlığı dileğini ileten Bayraktar, "Doğu Karadeniz'de bu tür sıkıntılar yaşanıyor. Trabzon, büyükşehir belediyesi olunca bu problemleri daha da azaltmak için çok daha büyük gayret içerisinde olacağız. Yakınlarını kaybeden ailelerin yanındayız. Elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Selde kaybolan Neriman Ateş'in bulunması için de çalışmalar sürüyor." dedi.

        Geçen Pazartesi günü Yomra’nın Taşdelen köyünü etkisi altına alana yağış sele dönüşmüş. Gülyurdu, Kömürcü, Kayabaşı, Şanlı ve Pınarlı köylerinin yolları kapanmıştı. Sele kapılan Şakire Ateş'in cesedine sabah saatlerinde ulaşılırken, gelini Neriman Ateş’in aranmasına devam ediliyor.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri