Bakan Avcı, Pursaklar’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyetle birlikte Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Bakan Nabi Avcı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyeti Pursaklar’da Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyetle birlikte Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Bakan Nabi Avcı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyeti Pursaklar’da Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile diğer yetkililer karşıladı.

Okul ziyaretinde öğretmenlerin taleplerini dinleyen Bakan Avcı, yetkililerden Pursaklar’daki eğitim konusunda bilgi aldı. Pursaklar’daki eğitim başarısının gurur verici olduğunu belirten Bakan Nabi Avcı, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Liseli öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Avcı, öğrencilerin yaptığı teknik çalışmaları yerinde inceleyip başarılar diledi. Avcı, beraberindeki heyet ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri