Bajic'in çabası yetmedi

Atiker Konyaspor'un, Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 mağlup olduğu mücadelede 2 gol atarak takımını sırtlayan Riad Bajic'in çabası yetmedi. Golcü futbolcu 2 gol atmasına rağmen takımına 3 puanı kazandıramadı.

TARİHE GEÇTİ

Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor'un kadrosuna kattığı Boşnak futbolcu, bu sezon altın çağını yaşıyor. Bu sezon ligde 15 gol atan Riad Bajic, Süper Lig'de gol krallığında Vanger Love ile Cenk Tosun'la yarışıyor. Geçtiğimiz gün Atiker Konyaspor'un Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 mağlup olduğu mücadelede 2 gol atan Riad Bajic gol sayısını 15'e yükseltti. Atiker Konyaspor'un mağlup olduğu mücadelede büyük efor sarfederek 2 gol atan Bajic'in çabası yetmedi. Golcü oyuncu attığı gollerle Konyaspor'un tarihine geçerek teselli buldu. Bajic, Alanyaspor maçında attığı gollerle gol sayısını 15'e yükseltti ve yeşil-beyazlı kulübün tarihine geçerek en golcü yabancı futbolcu oldu.

KAZANMAK İÇİN ÇIKTIK

3-2 mağlup oldukları A.Alanyaspor karşılaşmasını değerlendiren Riad Bajic, “Kendi sahamızda oynadığımız her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıktık. Oyunun hemen başında golü de bularak öne geçtik. Farkı arttıracak pozisyonlarımız vardı. Değerlendiremedik. Ardından tartışmalı bir karar sonrasında kalemizde gördüğümüz penaltı golüyle beraberlik geldi. İkinci yarının ilk dakikalarında yediğimiz golle mağlup duruma düşmemize rağmen beraberliği de yakaladık. Kazanmak için bütün enerjimizi harcamaya başladığımız anda gelen 3.gol her şeyi yeniden başa çevirdi. Maalesef sonrasında istediklerimizi yapamadık ve kaybettik. Çok üzgünüz” diye konuştu

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri