Bahşılı'da Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde 240 kişi kapasiteli yüksek öğrenci yurdunun temeli atıldı.     Atadönmez Mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına inşa edilecek yurt, Bahşılı Belediyesi...

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde 240 kişi kapasiteli yüksek öğrenci yurdunun temeli atıldı.

    Atadönmez Mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına inşa edilecek yurt, Bahşılı Belediyesi ile bir özel inşaat şirketi tarafından yaptırılacak. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, geleceğin teminatı olan gençlere ne tür yatırımlar yapılabilir diye çalışmalar içinde bulunduklarını söyledi. Uyar, "Bizim amacımız, dışarıdan okumak için gelen gençlerimize barınma imkanı ve sosyal tesisler sağlamak. İlçemize katkıları olacağını beklediğimiz, bu yurdun temelini atmak ve projelerini hazırlamak üzere yola çıktık. Bu projelerin ve temellerin devamı gelecek. İlçemizi her alanda zenginleşen ve büyüyen bir ilçe olması için çalışacağız." dedi.

    Açılışa, Bahşılı Jandarma Komutanı Kıdemli Baş Çavuş Ercan Erçayan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik, Yüksekokul Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Zeybekoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri