Bahçeşehirli tenisçilerden bir başarı daha

Konya Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Zeynep Sena Sarıoğlan ve Melisa Işık Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Kupası 1. tenis turnuvasında Ana tabloda 1. elde ettiler

Konya Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Zeynep Sena Sarıoğlan ve Melisa Işık Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Kupası 1. tenis turnuvasında Ana tabloda 1. elde ettiler. Teniste Bahçeşehir Koleji başarısına bir başarı daha ekledi. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, genç sporcuların tenis sporuyla ilgilenmelerinin özendirilmesi amacını da taşıyan bu tür organizasyonlar düzenlenmesi, sporseverler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Özellikle yaz aylarında farklı etkinlik ve organizasyonların planlanması beklenirken, sporcular da düzenli olarak antrenman yaparak maçlarına hazırlanıyorlar. Yorucu geçen bir eğitim yılının ardından sporla iç içe olmanın bütün yorgunluklarını atmalarını sağladığını söyleyen Zeynep Sena Sarıoğlun ve Melisa Işık, bundan sonra gerçekleşecek olan turnuvalarda da aynı başarıyı göstermek için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Zeynep Sena Sarıoğlan ve Melisa Işık, Tenis ve Dağcılık Kulübü’nde görev yapan ve kendilerinin başarılarında büyük katkısı olan antrenörleri Onur Melik ve Aynur Melik’e de teşekkür etmeyi unutmadılar. Alanlarında göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerini tebrik eden Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok “ Çocuklarımı bir işe bu denli gönül verdikleri, ve gönül verdikleri işe dört elle sarıldıkları için yürekten kutluyorum. Onları şimdiden geleceğin birer milli sporcusu ve çok başarılı birer ismi olarak görebiliyorum. Bir işe azimle sarılırsa kişi, o işte başarıdan başka seçenek söz konusu değildir. İşte bu kızlarımız bu azmin en güzel örneğidir. Kendilerini ve yetişmelerinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri