Bahçeşehir sezona iddialı başladı

Okullar arası Yıldız Erkek Basketbol müsabakalarında rakibini 17 sayı farkla mağlup eden Konya Bahçeşehir Koleji, sezona iddialı bir başlangıç yaptı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen okullar Arası Yıldız Erkek Basketbol müsabakalarında Bahçeşehir Koleji, Gündoğdu Kolejini 17 sayı farkla 62–45 mağlup ederek bir başarıya daha imza attı. Sezonun iddialı takımlarından Bahçeşehir Koleji karşısında iyi oyun sergileyemeyen Gündoğdu Koleji ilk yarıyı 38–18 skorla yenik kapattı. Bahçeşehir koleji 2 yarıda rakibi Gündoğdu kolejine göz açtırmayarak 62–45 skorla grubunda üstün gelmeyi bildi.

Müsabakalara yoğun bir tempoyla hazırlanan Bahçeşehir Basketbol Takımı, sezona yaptığı bu hızlı başlangıçla dikkat çekti. Konya Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Tülin Şimşek, istikrarlı bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini dile getirdi. Bu sezon Okullararası Yıldız Erkek Basketbol müsabakalarını şampiyon olarak tamamlama hedefinde olduklarını belirten Şimşek, “Bu hedef doğrultusunda her türlü özveride bulunarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Şimşek ise Konya şampiyonu olan takımın Türkiye genelinde düzenlenecek olan Okullararası Basketbol Şampiyonasına katılacağını hatırlatarak, “Amacımız en iyisini yapmak. Yaptığımız çalışmalar neticesinde önce Konya şampiyonu olacağız sonra da Konya’yı Türkiye genelinde temsil edeceğiz. Bu seneki kupayı Konya’ya kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri