Bahçeli'ye: Git de MHP de millet de kurtulsun

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç MHP lideri Devlet Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Arınç Bahçeli için "Git de MHP de millet de kurtulsun" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti 32. İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Konuşmasında Bahçeli için "Git de millet de MHP de kurtulsun" diyen Arınç'ın Kılıçdaroğlu'na da eleştirileri var.

İşte Arınç'ın o sözleri;

KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZLERİ

Bursa'ya gelmiş 60 dakikalık konuşmasında, 55 dakika hakaret ediyor. Bu sözler eski Türkiye'de cinayet işletecek sözlerdi. Hakkında dava bile açılmamış. fezlekesi meclis soruşturması olmayan bir insana nasıl hakaret edebiliyorsun? senin Bursa'da konuşacak başka lafın yok mu? Bu ülkenin başbakanına nasıl hakaret edebilirsin? Benim 150 bin kişi topladığım meydana zorla 10 kişi topladın, 55 dakika bize hakaret ettin. Allah hakkından geldi. Geriye kalan 5 dakika. Bize Eskişehir belediyesini örnek gösteriyor. Senin Eskişehir dediğin belediye benim 26 projemi kopyalamış bir belediyedir. Hakaretten başka bir şey bilmiyor.

"MHP DE KURTULSUN MİLLET DE"

Bahçeli'ye acıdım, onu da severim. Git ya kardeşim, MHP de kurtulsun millet de kurtulsun. Senden başka belki birisi gelir, MHP kendi kimliğini bulur. Sen yüzde 20'yi geçersen kal başımızda 40 sene daha. Ama yüzde 20'yi bile söyleyemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri