Bahçeli'ye bir rakip daha

21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

Yozgat Milletvekili Mesut Türker, Anadolu Gösteri Merkezi’nde düzenlediği programla, 4 Kasım’da yapılacak büyük kurultayda, MHP genel başkanlığına aday olduğunu belirtti. Türker, konuşmasında, MHP yönetimine eleştirilerde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında, 12 Eylül darbesinden sonra idam edilen Mustafa Pehlivanoğlu’na ait mektubu okumasını hatırlatan Türker, “MHP genel başkanının bu mektuptan haberi yok. Asıl okuması gereken kişi okumuyor. Sen nasıl ülkücüleri temsil ediyorsun?” diye sordu.

Habur’da yaşananlara değinen Türker, “MHP’nin üst yönetimi kış uykusunda mı? Ben genel başkan olacaktım da Habur’da yaşananlar, bu ülkede yaşanacaktı. Gök kubbeyi başlarına yıkardım. Ülkücü şehide sahip çıkmıyorsun, bu hareketin geçmişine sahip çıkmıyorsun, ülkücüleri tasfiye ediyorsun. Artık yeter.” dedi.

Ülkücü hareketin mevcut yönetim ile artık yönetilemeyeceğini savunan Türker, “Ayağa kalkmanın, tavır koymanın zamanıdır.” ifadesini kullandı. Bazı tehditler aldığını da aktaran Türker, “Ölüm, şehit olmaktır. Gerekli yerlere söylüyorum. Eyvallahım yok. Ben gemileri çoktan yaktım.” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri