Bahçeli'nin misafiri Konyalı Bekir Efe Acar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu seferki misafiri 8 yaşındaki Bekir Efe Acar oldu. Sekir Efe Acar, Bahçeli'ye ziyaretin anısına Osmanlı Kehribarı tespih hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkan Yardımcısı Orhan Acar geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi MHP Genel Merkez Binasında bulunan makamında ziyaret eden Karaarslan ve Acar, Bahçeli'yle bir süre sohbet etti.

OSMANLI KEHRİBARI TESPİH HEDİYE ETTİ

Ziyarete Orhan Acar'ın 8 yaşındaki oğlu Bekir Efe Acar da katıldı. Ziyaretten çok memnun kalan Devlet Bahçeli Bekir Efe'yi sık sık gelmesi için davet etti. Bekir Efe ise Bahçeli’ye günün anısına Osmanlı kehribarı tespih hediye etti.

Orhan Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyi makamında ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Oğlum Bekir Efe'de çok mutlu oldu. Liderimizin tecrübelerinden istifade ettik” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri