Bahçeli’den İmralı tepkisi: Başaramayacaksınız!

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında çözüm sürecine yönelik sert açıkalamalarda bulundu

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları:

Başbakan bilsin ki aziz şehitlerimiz bizim herşeyimizdir. Aziz şehitlerimiz nbizim vazgeçilmez sevdamızdır. Başbakan şehitlere kelle derken bir ‘şehitler ölmez’ diyorduk. Biz dualarla şehitlerimizi omuzlarımıza aluıp tekbirlerle uğurluyoruz. MHP Türk milliyetçiliğin elçici ve hizmetkarıyız.

2 gün sonra Nevruz’u kutlayacağız. Türk milletinin bir değeri haline gelen Nevruz yıllardır kutlanıyor. Kaynaşmanın her türlüsünü simgelemektedir.

Nevruz sadece baharın değil barışın, kaynaşmanın, hoşgörünün bir mesajıdır. Bu yılki Nevruz Bayramı bölücü örgütle ipotek edildi. AKP’nin yönetiminde Türklik suç, bayrak tahrik, Türkçe ayıp duruma düşmüştür.

Kürt kökenli kardeşlerimize statü talebinde bulunulmuştur. Verilen tavizler PKK yandaşlarını şımarttı. Bugüne kadar hiç kimse dilinden ırkından dolayı bir ayrımcılığa uğramamıştır. Onların meslek edinmelerinde bir konuma gelmelerinin önünde hiç bir engel yoktur. Kürt kardeşlerimiz hangi konuda nerede eksik kalmışlardır.

Bu zihniyetin gözünü kan bürümüştür.  imralı canisi ve örgütü en fazla Kürt kökenli kardeşlerimizin kanını akıtmış ve canına malına kastetmiştir.

Öcalan’ın mesajları kamuoyuna hevesle nakledilmiş. Kurtar PKK’yı mahkum et TSK’yı. 8 kamu görevlisinin serbest bırakılması karşılığında KCK’lılar serbet bırakılmakta.

Türkiye çok kötü bir duruma düşürüldü. Öcalan Türkiye’nin demokratikleşmesini hedefledini, silah meselesini çözmek istediğini ve meclisten yardım istediğini beyan etti. Öcalan’ının bir kaç gün sonra yapacağı açıklamanın ipuçlarıdır.

Başbakanın ileri demokrasisi PKK demokrasisidir. PKK rest çektikçe AKP pusmaktadır.

Türk milleti böylesi bir iktidara layık değildir. Nevruz Bayramı için göstericilecek kepazelik beklenmektedir.

Önümüzdeki günlerde Öcalan rahat etmek için yeni imkanlar isteyecek. Yasal ve anayasal değişiklikler isteyecek ve özerkliğin ilan edilmesini isteyecek.

Böyle düşünenlerin alnını karışlarız. Türkiye’nin İmralı sürecine ihtiyacı vardır diyenlere sesleniyorum. Dua edin Öcalan’ın söylediğine doğru diyenlere sesleniyorum. Başaramayacaksınız.  Sizin doğrunuz Öcalan’ın doğrusu olsun ve bizim doğrumuz Türkiye’dir.

“Milli hakimiyetin bu kutlu çatısı, Gazilik unvanıyla baş tacımız olan bu büyük millet eseri çözülmeye, çöküşe ve çürümeye payanda yapılacaktır. Ancak bilinsin ki, Türk milletinin bu mukaddes emanetini, kurtuluşumuzun ana karargahını ve kalbini, PKK’nın önünde paspas etmeye çalışanlara fırsat vermeyiz ve hepsinin de alnını karışlarız. Türk milletinden yüz bulan, bununla da yetinmeyerek astarını da isteyen AKP köhnemişliğinin, TBMM’yi eşkıyanın oyuncağı haline çevirmesine göz yummayız, izin vermeyiz ve bu şehit emanetinin şerefiyle de oynatmayız. TBMM’yi Kandil’e çevirmeye gayret eden ahlaksızlar dikkat ediniz. Öcalan’ı sözde barış ve çözümelçisi sıfatıyla millet huzuruna çıkarmaya çalışan pervasızlar ayağınızı denk alınız.”

“SON SÖZÜMÜZÜ HENÜZ SÖYLEMEDİK”

Bahçeli, İmralı sürecine destek veren ve bu yönde açıklama yapanları eleştirerek, “Başaramayacaksınız, muvaffak olamayacaksınız, firavun tavırlarınızla önümüzü tıkayamayacaksınız. Sizin doğrunuz Öcalan doğrusu olsun, bizim doğrumuz Türk milletidir.

Sizin piriniz Öcalan, rehberiniz PKK, bölünme trafonuz Kandil olsun. Bizim yeminimiz Türk milletinin varlığını korumak ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü sağlama almaktır. İkazla bildiririm ki, MHP ve Türk milleti son sözünü henüz söylememiştir. MHP çözüm süreci denilen, duyduk duymadık demeyin, çözülme ve çöküş planına karşıdır, her daim kararlılıkla karşı duracaktır” dedi.

Bahçeli, Türk devletinin kolonlarını devirmeye, Türk milletinin maddi ve manevi hazinesini çarçur etmeye, milli kimliğini bölücülük alevinde yakmaya kalkışanların, MHP olduğu sürece kabusu yaşayacaklarını, seraba batacaklarını, hayal balonunun kafalarında patlayacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri