Bahçeli'den iktidara oy verenlere tavsiye

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Uluborlu ilçesinde partisinin teşkilatını ziyaret etti.

MHP lideri Bahçeli, çay bahçesinde vatantaşlarla sohbet etti, gündemdeki son olayları değerlendirdi. TOMA'ların sıktığı suda çimmek isteyen çimsin, isteyen de tencere tava çalsın ama AK Parti'yi kutlaka sandığa gömün diye konuşan Bahçeli, Erdoğan'ın kendi medyasını da yanına alarak, gerçekleri sakladığını iddia etti.

Isparta'da bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Uluborlu ilçesinde partisinin teşkilatını ziyaret etti. Ardından Bahçeli, bir çay bahçesinde vatandaşlara seslendi. Ülkenin savaşın eşiğinde olduğunu savunan Bahçeli, 'Milletimiz sosyal şiddetin, cinayetlerin, kadınlara haksız muamelelerin olduğu, güvenin olmadığı bir ülke görünümündedir. Ama bütün bunlara rağmen Sayın Başbakan 16-17 yandaş televizyonda, milletin huzurunda gerçekleri saklayarak bildiğini okumaya çalışıyor ve ölçüde kaçıyor' dedi.

"ÖCALAN LİDERLERİN ÜSTÜNDE"

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde yaşananları da değerlendiren MHP Lideri Bahçeli, Erdoğan'ın yol istemeyen bu gençleri ikna etmesi gerektiğini söyleyerek, gençleri muhatap alması gerektiğini söyledi. Son dönemdeki protestoları da değerlendiren Bahçeli, terör konusunu değerlendirirken yine hükümete yüklendi. Bahçeli şunları söyledi:

'Türkiye iyiye gitmiyor. Yarın çok daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalırız. Bugün Hakkari'de devlet yok. Kaymakam, vali yerinde oturuyor. Hiçbir şey yapamıyor. 15 kişi çıkmış esnaftan vergi topluyor. 20 kişi bir araya gelmiş kolluk görevi yapıyor, geleni gideni kontrol ediyor. O zaman soruyor, nerede bu devlet. Devlet yok. Ama Oslo'dan bu yana PKK ile anlaşma süreci başlatılmış ve İmralı canisi denen vatan haini nerdeyse liderlerin üstüne çıkartılmış' dedi.

'ÇİMMEK İSTERSENİ YİNE ÇİMİN'

Vatandaşları sandığa giderek oy kullanmaya çağıran Bahçeli, 'Yani Recep Tayyip Erdoğan, böbürlenerek, uluslararası ilişkilerde bulduğun desteklerle iktidarın tüm imkanlarını seferber ederek, dayakla, sopayla, suyla, gazla milleti yönetmeye çalışan bir iktidara milletim diyor ki; 'Oyumla sana cevap veriyorum'. Hepinizin 31 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde sandığa gitmenizi istiyorum. Vatandaşlık görevinizi yapın. Tencereyi tavayı yine çalın, o sizin bileceğiniz bir iş. Suyun karşısına geçip çimmek istiyorsanız çimin, o da sizin bileceğiniz iş. Gazla kovalanmak isterseniz, kovalananın o da sizi bileceğiniz iş. Ama vatandaş olarak sandığı gidin, sandıktan çıkan AKP'yi sandığı içine gömün' diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri