Bahçeli'den Gül'e: Gene iyi yaptın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'in Kınık ilçesini ziyaret etti. Yerel seçim çalışmaları kapsamında iki gün boyunca İzmir'de bulunan Bahçeli, partililerle de bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerle bazı sorumluluklarını yerine getirmek istiyor. Bunlar, halkımızı uyandırmak, AKP'yi uyarmak ve AKP'nin dışında MHP'nin de Türkiye'yi yönetmeye hakkı olduğunu milletimize hatırlatmaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'in Kınık ilçesini ziyaret etti. Yerel seçim çalışmaları kapsamında iki gün boyunca İzmir'de bulunan Bahçeli, ilçe ziyaretleri sırasında yol üzerinde konuşlanan partililerle de bir araya geldi. Üç defa konvoyu yarıda keserek partililerin yanına giden Bahçeli için kurbanlar kesildi, dualar okundu.

“GENE DE İYİ YAPTIN”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Devlet Denetleme Kurulu'nu göreve çağırmasıyla ilgili olarak da Bahçeli, “Sayın Cumhurbaşkanı basında çıkan haberlere göre yolsuzluk, rüşvet gibi olaylara karşı Devlet Denetleme Kurulu'nu göreve çağırmış. Günaydın Sayın Cumhurbaşkanım günaydın. 78 günde ne yaptın. Bu sözlerin hangisine sabırla tahammül ettin. Gene de geç kalmana rağmen iyi yaptın inşallah cumhurbaşkanlığı değil de Devlet Denetleme Kurulu'ndaki devletin aziz evlatları bu işin sonuna kadar gider” ifadelerini kullandı.

“MHP'NİN TÜRKİYE'Yİ YÖNETME HAKKININ OLDUĞUNU HATIRLATACAĞIZ”
Bahçeli yerel seçimler öncesinde MHP'nin bazı sorumlulukları olduğunu belirten Bahçeli, “26 gün sonra Allah'ın izniyle hayırlı bir sonuç almak istiyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru kabul ettiğimiz partiler arasında güzel bir yarış beklenmektedir. Aziz Türk milletini her şeyin ötesinde tutan bir partiyiz. Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerle bazı sorumluluklarını yerine getirmek istiyor. Bunlar, halkımızı uyandırmak, AKP'yi uyarmak ve AKP'nin dışında MHP'nin de Türkiye'yi yönetmeye hakkı olduğunu milletimize hatırlatmaktır” dedi.

Türkiye'nin 10 yıldan bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi ile yönetildiğini ifade eden Bahçeli şöyle konuştu:
“Üç dönem iktidarında milletimize ne vaat etmiştir? Büyük çoğunlukla yerine gelmediği anlaşılmaktadır. Sosyal ve ekonomik sorunlar görülmedi çünkü kendilerine verilmiş olduğu desteği anlayamadı, algılayamadı. Recep Tayyip Erdoğan karizmatik olduğu düşüncesine varıyor. Yoldan çıktı zafer sarhoşu oldu. Kimseyi tanımaz, kimseyi görmez oldu. Hep mağduriyeti oynadı, kendisine haksızlık yapıldığını anlatmaya başladı.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri