Bahçeli'den Dağlıca saldırısı sonrası açıklama

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Dağlıca'da askere yapılan hain pusu sonrası yaptığı açıklamasında "Sözün anlam kaybettiği günlerdeyiz" dedi.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. Meydana gelen patlama ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmalarda şehit ve yaralıların olduğu açıklanmıştı. Dağlıca saldırısı sonrası açıklamada bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

SALDIRIYI KINIYORUM

"Saldırıyı kınıyorum, sözün anlam kaybettiği günlerdeyiz. Türk milleti Dağlıca gizlenen gerçekleri öğrenmek istiyor. Hükümet şehitlerimizin sayısını derhal açıklamak ve doğruları kamuoyuyla paylaşmak durumundadır.

AZİZ MİLLETİMİZ HAİNLERDEN MUTLAKA HESAP SORACAKTIR

Geçen her saat biriken milli öfkeyi daha da şiddetlendirecek, toplumsal tepki ve infial dalgası ülkemizi kontrolsüz bir mecraya savuracaktır. Hiç kimse, hiçbir şuursuz iktidar görevlisi, milli heyecanı törpüleme ve terbiye etme ahlaksızlığına tevessül etmemelidir. Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN, VATAN SAĞOLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi; büyük milleti, tüm teşkilat ve mensuplarıyla kenetlenmiş halde gelişmeleri takip etmektedir. Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir. Yalan ve bahane üretiminin son durağı da geçilmiştir. Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağolsun"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri