Bahçeli'den çok şaşırtacak talimat!

Kezban Hatemi, Bahçeli'nin Akil İnsanlarla ilgili şaşırtan talimatı açıkladı.

Akil İnsan Kezban Hatemi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Akil İnsanlarla ilgili verdiği kararı açıkladı. Çözüm süreci ve Akil İnsanlar Heyeti ile ilgili inanılmaz hakaretler yağdıran ve onları 63'lükler olarak tanımlayan Bahçeli'nin verdiği bu teklif çok şaşırtacak

Bölgede her partiyle görüştüklerini ancak MHP'den teklif alamadıklarını belirten Hatemi, Bahçeli'nin yeni direktif verdiğini ve MHP ile de görüşeceklerini açıkladı.

Ünlü hukukçu ve Güneydoğu Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti üyesi Kezban Hatemi dün akşam Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen toplantının detaylarını anlattı.

Hatemi Başbakan ruh halini de anlatarak "Kendisini umutlu ve mutlu gördüm. Soğukkanlı ve en marjinal şeyleri bile konuşmaya hazır."

BAHÇELİ'DEN DİREKTİF

Bir telvizyon kanalıda duydum. Biz bölgeye gittiğimizde siyasi partilerle de görüşmek istedik. Süreçle ilgili beklentileri, endişeleri, talepleri konuşalım istedik. CHP bizi kabul etti memnun oldum. Ama mesela MHP bizi kabul etmedi. Duyduklarıma göre Sayın Bahçeli örgütüne "Akil adamların görüşme taleplerini kabul edin" demiş. Ben bunu çok önemsiyorum.

BDP'DEN BİLE DAHA MARJİNAL TALEPLERİ OLANLAR VAR

Hatemi "Biz eğer barıştan yanaysak oturalım herkes taleplerini meşru zamanda sağlayalım, kanın akmadığı ortamda konuşalım. Hükümet işte bunu sağladı" dedi.

Hatemi, bölgede birbirinden marjinal taleplerin geldiğini söyledi: "Dağdan in siyaset yap diyorsunuz. Öyle marjinal ve dini kimliği ön planda olan STK'larla görüştük ki BDP'den daha sertler" internethaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri