Bahçeli'den başkana laiklik tepkisi!

Bahçeli, 'yeni anayasada laiklik olmamalı' diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi.

"Yeni anayasada laiklik olmamalı" diyen TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Laikliğin tartışmaya açılması doğru değil" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kilis'in terör örgütlerinin adeta açık hedefi olduğunu belirten MHP Lideri Bahçeli, ''Kilis perişandır. Her gün füze isabet etmektedir. Hiç kimsenin can güvenliği yoktur'' ifadesini kullandı.
Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Kilis perişandır. Kilis'e bomba yağmaktadır. Her gün füze isabet etmektedir. Kilis terör örgütlerinin adeta açık hedefidir. Hiç kimsenin can güvenliği yoktur.

Artık demokratik açılım yoktur. Artık milli birlik ve kardeşlik süreci kadavradır. Çözüm süreci ise çoktan gömülmüştür. Terör örgütü ile pazarlık uçurumdur ve bu yol kapalıdır. Çözüm barış helalleşme sözlerinin iskeleti çıkmıştır.

Şimdi gün, terörün belini kırma yılanın başını koparma günüdür.''
Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MECLİS BAŞKANI'NA "LAİKLİK" TEPKİSİ

Bahçeli, yeni anayasada laiklik olmamalı" sözleri tartışma yaratan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile ilgili bir soruya, "Laikliğin tartışmaya açılması doğru değil. Meclis Başkanı bu yanlışından dönmelidir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri