Bahçeli'dan Şamil Tayyar'a sert sözler

Devlet Bahçeli MHP'nin grup toplantısında konuştu

Konuşmasından satırbaşları....

Kandil'e 1 saatte gidemeyen acizler Şam'a 3 saatte gitmekten bahsediyor. Siz önce Kandil'e Türk bayrağı dikin!

Suriyeli mültecilerin 100 bini geçmesi ülkenin kapasitesini aşmış ve sorun olmadan hükümet harekete geçmeli ve önlemleri almalıdır.-Kandil'e bir saatte gitmeyi ağzına alamayanlar, Şam'a 3 saatte gidebilmeyi söyler hale gelmiştir.
 
Türkiye için neyin iyi neyin doğrunun belirsiz olduğu şaibeli olmuştur. Erdoğan ve Esad arasındaki dostluklar yerini aksi bir duruma bıraktı. 22 Haziran'da uçağımız düşürüldü 3 Ekim'de de Akçakale'ye top mermisi düşmüş 2'si pilot 7 şehitimiz olmuştur.
 
Türk milleti Şam'a değil Kandil'e bayrağın dikilmesini istememektedir. Başbakan Erdoğan, kendisini Esad yönetiminin devrilmesine endekslemiştir. Erdoğan, BM'yi neden Suriye'yi vurmadığını neden ortadoğu'yu vurmadığı için mi eleştirmiştir. Erdoğan, BM'Den önce kendine çeki düzen vermiştir. Yoksa Türk milleti bu gidişle AKP'ye yol verecektir.
 
BÜYÜKŞEHİRLER YASASI
AKP hükümeti Byükşehirlerin sayısının 29'a çıkarmayı hedeflemektedir. Belde belediyelerinin ortadan kaldırılıması toplumsal ufalanmayı beraberinde getirecektir. Türk irada yapısının bütünlüğü bu yasayla bozulacaktır.MHP olarak bu yasaya karşıyız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri