Bahçeli: Yolsuzluk Ve Rüşvetten Aklanmadıkça Erdoğan’dan Cumhurbaşkanı Olmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'a 'Çık yargının önüne' çağrısında bulunarak, "17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetten aklanmayan, paklanmayan bir Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamaz. Olmaması gerekir." dedi. Bahçeli, Karabük...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erdoğan'a 'Çık yargının önüne' çağrısında bulunarak, "17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetten aklanmayan, paklanmayan bir Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olamaz. Olmaması gerekir." dedi.

Bahçeli, Karabük Belediyesi’ni ziyaret için geldiği şehirde, belediye önünde toplanan partililere hitap etti. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı makamında kutuplaşma, cepheleşme, kamplaşma olacaksa, orada gerilim stratejisi devam edecek, etnik temelli bölünme körüklenecek, mezhep temelli ayrımcılık teşvik edilecekse, Türkiye’nin başını da bölmeye yönelik hale geleceksen sonunuza katlanmak zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Bu vebal AKP'ye oy vermiş herkes için geçerlidir. Seçimlere giriyoruz, kumpas, montaj diyorlar. Silahlı kuvvetlerin yarısına yakın yönetimini sorguladılar, emniyeti aldılar sabahleyin bir 06.30 baskını birinci dalga, ikinci dalga diye devam ediyor. Bu dalgaların alayı, bu vatandaşlarımızın kapısını çalar da bir gün sizin kapınıza dalga gelirse ne yapacaksınız? Herkes haddini bilsin. Türkiye’de öfke kabarıyor. Yarın Allah muhafaza bu gerilim bir çatışmaya yönelirse ne AKP kalır, ne diğer siyasi partiler kalır. Bunları geçmişe yaşadık. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetten aklanmayan, paklanmayan bir Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olamaz. Olmaması gerekir. Çık yargının önüne, önce Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy vermiş kardeşlerin huzurunda yargıya git. Aklan paklan temizlen, sana her türlü iftiranın yapıldığını ispat et, gel bu milletin başına geç. Bu millet sana saygı duysun. Yargıçları sürerek bu yol olmaz. Recep Tayyip Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz, olmamalı. Ama devlet de başsız kalamaz. 12 partinin bir araya gelişiyle Ekmeleddin İhsanoğlu aday olarak görülmüştür. MHP Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteğini vermektedir."

Bahçeli, daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Başkan Vergili, Bahçeli’ye belediyenin bayanlara açtığı ipek halı dokuma kursunda ipekten dokunmuş seccade hediye etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri