Bahçeli: Engin Alan'a Bayram Ziyaretinde Bulunduk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balyoz davası tutuklusu MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan'ı cezaevinde ziyaretine ilişkin, ziyaretin bayram ziyareti olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balyoz davası tutuklusu MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan'ı cezaevinde ziyaretine ilişkin, ziyaretin bayram ziyareti olduğunu söyledi. Alan’ın herhangi bir desteğe ihtiyacının olmadığını belirten Bahçeli, Alan’ın moralini bir mahkeme kararından etkilenmeyecek kadar iyi gördüğünü ifade etti.

    Bahçeli, Ergenekon Davası tutuklusu eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a da bir ziyarette bulunmasının söz konusu olup olmadığına ise “Şuan için böyle bir düşüncemiz yok. Gelecek günleri hep birlikte görürüz.” değerlendirmesinde bulundu.

    Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

    Balyoz davası tutuklusu MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan'ı Sincan Cezaevi'nde ziyaret eden Bahçeli, bu ziyareti destek için mi yaptığına yönelik bir soruya Engin Alan’ın bir desteğe ihtiyacının olmadığını, moralinin çok iyi olduğunu belirtti. Bahçeli, Başkanlık Divanı üyeleri ile birlikte Alan’ın bayramını tebrik etmek için ziyaret ettiklerini dile getirdi. Alan’ın herhangi bir mahkeme ile etkileşecek bir sıkıntı çektiğini görmediklerini de vurgulayan Bahçeli, Ergenekon davası kararları ile ilgili bir sohbet geçip geçmediğine ise “Sadece kendi aramızda hasret giderdik. Başka konularda yorum yapılmadı.” dedi.

    İLKER BAŞBUĞ'A ZİYARET; ŞUAN BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

    Ergenekon’dan tutuklu eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a her hangi bir ziyaret düşüyor musunuz?’ şeklindeki soruya ise Bahçeli, şöyle cevap verdi: “Şuan için böyle bir düşüncemiz yok. Gelecek günleri hep birlikte görürüz.”

    Bahçeli, genel af iddialarına da tepki göstererek, “Rezilliğin ta kendisi” ifadesini kullandı. TSK ile teröristlerin eş değer tutulur hale geldiğini savunan Bahçeli, “Bu millet ordu milletidir. Bu millet ordusunu, ülkesini sever. Yeter ki bu milletin ayranı kaynamasın.” değerlendirmesinde bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri