Bahçeli: Besmele çekmesini sadece sen mi biliyorsun

MHP Başkanı Devlet Bahçeli grubunun toplantısında konuştu. Erdoğan'ın bizim bir besmelemiz yeter sözlerine cevap veren Bahçeli, "Müslümanları birbirine düşürme bir besmele çekmeyi bilen sen misin?" diye cevap verdi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

Eski alışkanlık ve usüllerde yeniliği kavramak zordur. Bunun için çağı yakalamak önemlidir.

Milli İradeye Saygı mitinglerine çıkan Erdoğan ve PKK'lı müttefklerinin birliğimizi yıkmaya solukları yetmeyecektir.

Türkiyemiz vahim meselelerle yüz yüzedir.

Karşımızda kendisini dev aynasında gören birisi görülmektedir. Herkesi kendisinden üstün tutan birisi durmaktadır. Büyüklük taslamış kendisini kaf dağının üstünde görmüştür.

Başbakan Erdoğan otoriter arzuların yakın markajına girmiştir. İpini kopartmış şamandıra misali nerede akıllanacağı belli değildir. 

Başbakan kendisini beğenmeyen her kesime ateş püskürmüştür... 

AKP'nin iktidarda olduğu 10 yılda laik antilaik kavramları sürekli yükselerek devam etmiştir. Başörtüsü taktıran taktırmayan, alkol içen içmeyen, kürtaj yapan yapmayan gibi ayrımlaştırmalar sürekli yapılmıştır. Artan yolsuzluk haberleri yoksulluğun yardım kanallarıyla siyasi ranta dönüştürülmesi toplumsal huzursuzluğu içten içe kaynatmıştır. 

Erdoğan, büyüklük taslamış, kendini Kaf Dağı'nın tepesinde görmüştür. Yıllardır yabancılaştırmanın, ötekileştirmenin tüm örnekleri Erdoğan'ın hükümeti aracılığı ile yaygınlaştırılmıştır. İleri demokrasi iddialarının kuyruklu yalan olduğu iyice netleşmiştir. Başbakan, Facebook'ta iz sürmüş, sanatçıları hedef göstermiş, öğretmenleri azarlamış, kim itiraz ediyorsa kötülemiştir. 

Yapılan hukuksuzluklar imralı canisinden medet uman görüşmeler milli vicdanlarda ters tepmiştir. Bunlara ek olarak sosyal ve ekonomik problemlerin giderek artarak ağırlaşması itibarını kaybettirmiştir. 

Türkiye hızla parti devletine doğru ilerleyecek başkanlık kılıfı ile demokrasi yok olacak. Başbakan Erdoğan canbaza bak oyunu ile sorunları örtmeye çalışmaktadır. Gezi Parkı önemli saha olmuştur. Erdoğan'a göre hak arayan herkes tehdittir. Demokrasi talebinde olan herkes sakıncalıdır. 

Başbakan'ın her sözü germekte he beyanı kızgınlıkları arttırmaktadır. Sesini duyurmaya kim kalktıysa ya faiz lobisine neferlikle suçlanmış ya da oynanan oyuna yardımcı olmakla suçlanmıştır.

Başbakan Erdoğan'ın Hüsnü Mübarek'e yaptığı konuşması ile bugünkü tutumu taban tabana zıt olmuştur. tarihte baskı ile sindirmeyle korkutmayla ayakta kalmayı başaran hiç bir hükümet başarılı olamaz dediği günleri unutmuştur. 

Halka gözünü gönlünü kulağını kapatan hükümetlerin uzun ömürlü olamaz dediği halktan gelen talepleri karşılayın dediği günleri unutmuştur. Bugünün dünyasında özgürlükler kısıtlanamaz sözlerini de unutmuştur.

Erdoğan köşesi olmayan kenarları kalmış birisine dönüşmüştür. İleri demokrasi diyen kişiyle Taksim'e çıkanlar işgal kuvvetidir diyen kişi aynıdır. 

Geçmişte biz herkes için demokrasi istedik herkes için özgürlük istedik diyen kişi ile şimdi özgürlük isteyenlere TOMA'lı gazlı müdahale emrini ben verdim diyen aynı kişidir. Tayyip Erdoğan gerçek işgalcilerle yatıp kalkan biri varsa o da senden başka kimse değildir. 

Sayın Başbakan gerçek işgalcilerle düşüp kalkan onlara ikramda bulunan biri varsa o sensin. Yabancılar seninle İstanbul'a konmuş. şeyhler senin yardıumı ile Boğaz'ı parsellemiştir. 

Erdoğan'a göre genç kardeşlerim oyuna gelmiştir.  Şimdi kalkıp da masum gençlerimizi işgalcilerle bir görmen çok büyük bir yanlıştır. Başbakan Erdoğan bilmelidir ki gençlerimizi aşağılamak küçümsemek kendisine bir şey kazandırmaz. Unutmaki Türk gençliği aldatmaz aldanmaz kimsenin de oyunu da gelmez. Başbakan'ın bu sözlerine Türk gençleri de bizzat sandıkta verecektir...

BİR TEK BESMELE ÇEKMESİNİ SEN Mİ  BİLİYORSUN

Besmele çekerek oyunları bozduğunu söyleyen Başbakan Ortadoğu projelerine eşbaşkanlık yaptığı günleri ne çabuk unutmuştur.

Erdoğan mitingler düzenlemektedir. Konuşmaları son derece tehdit yüklüdür. Erdoğan özellikle manevi değerlerimizi siyasi malzeme yapmıştır.

Erdoğan, Samsun mitinginde "Namazda, kıyamla direniriz onlar milyonlarca tweet atsın, bizim beslemeliz bütün tuzağı bozar" demiştir. Bunlar ancak düşmana karşı söylenecek sözlerdir. Kendisini ne zannetmektedir.

Besmele çekmesini bir tek kendisi mi biliyor. Erdoğan kimin mümin, kimin iyi kimin kötü olduğunu nereden biliyor? 

BAŞBAKAN ULEMA MIDIR?

Yüce dinimizi aslı astarı olmayan ifadelere payanda yapmaktan hiç mi yüzü kızarmamaktadır. Başbakan ulema mıdır, bu ehliyeti kendisinde nasıl bulabilmektedir. İlahiyat profesörleri, İslam alimleri Başbakan'ın İslam aldatmasına, nereye kadar tahammül edeceksiniz. 

ABD ASKERLERİNE DUA ETTİĞİNİ NE ÇABUK UNUTTUN

Başbakan Erdoğan'ın fetva vermesine nereye kadar suskun kalınacaktır.Besmele çekerek oyunları bozduklarını söyleyen Başbakan ABD askerlerine dua ettiği zamanı ne çabuk unutmuştur.

Erdoğan papaz cübbeleri giydiğini kiliseleri onardığını milletin unuttuğunu mu sanıyor? Başbakan camilerde içki içen kimdir? Başörtülü kızlarımıza kim saldırmıştır?

Erdoğan kendisi ve yaptığı görevini yeterlilik düzeyini gözden geçirmelidir. Sorumlu davranacak basireti göstermelidir.

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ BİRBİRİNE DÜŞÜRME

Seni uyarıyorum Müslüman Türk milletini birbirine düşürmeye çalışma. Erdoğan'ın yönetiminde türkiye belirsizliğe doğru yol almaktadır.

Dövizi yükselten insanlarımızı ekonomik kayba uğratan bizzat kendisidir. Bu olaylar Türkiye ekonomisinin de ne kadar zayıf olduğunu göstermiştir. Şahsına yönelen tepkinin kaynağına inmelidir. Milletim şunu bilmelidir. Başbakan Erdoğan'a Türkiye muhtaç değildir. Yapamıyorsa görevi bırakıp gitmesidir. 

Daha düne kadar bayrağı tahrik unsuru olarak gören Başbakan birden bayrak sevdalısı olmuştur. Bayrağı provokasyon aracı olarak görende bizzat kendisidir. Bağımısızlığmızın sembölü olan bayrağımızı biz bağrımıza basmıştık. Şimdi Başbakan Erdoğan sanki rüyasında görmüş bayrağa sahip çıkıyor. 

OYUN BOZUYORUM DERKEN OYUNA GELİYORSUN

Sayın Başbakan sen oyun bozuyorum tarih yazıyorum derken en büyük oyuna geldiğini görmelisin hem imralı canisi ile Türk milletini müzakare ettireceksin hem Türkiye'nin bölünmesi için fırsat kollayacaksın hem de bayrak asmak için fırsat kollayacaksın. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri